Pămătuf de calitate pentru bărbierit, unde pot să găsesc în Iaşi?

Dragi delegaţi, iubiţi alegători şi stimaţi fani ai partidului portocaliu aflat la guvernare. Ştiţi ce făcea sâmbătă seara oacheşul parlamentar Ioan Oltean, ditamai secretarul general al PDL la nivel naţional?

Dacă nu ştiţi, vă spunem noi! Aflat într-o scurtă vizită de lucru cu ocazia alegerilor pentru şefia PDL-ului local, alături de un întreg şi consistent staff al partidului, Ionică Bistriţeanul a pornit de năuc prin oraş pentru a căuta un blestemat şi nesăbuit de pămătuf …pentru a se bărbieri.

Plecat în mare grabă din Capitală, bossul din PDL a uitat complet de aspectul său fizic, mai precis de mustaţa haioasă, gen Hemingway. Aşa că, la un moment dat, el a fugit pe nepusă masă de la hotelul unde era cazat cu scopul de a-şi găsi ustensilele necesare înfrumuseţării.

După ce a hălăduit minute în şir prin Piaţa Unirii, deputatul portocaliu s-a oprit la magazinul Flux de pe  str. Ştefan cel Mare  (n.r. – vizavi de Casa Modei) şi a întrebat-o încet şi oarecum timid pe vânzătoare: “Pămătuf de calitate pentru bărbierit, unde pot să găsesc?”. Deosebit de amabilă, ieşeanca de după tejghea i-a oferit mustăciosului parlamentar, mai multe produse de calitate. Când s-a văzut cu pămătuful în mână, lui Ionică i-a revenit repede roşeaţa în obraji, zâmbetul de mare şmecher, şugubăţ şi cuceritor. În loc de final, îi amintim secretarului general al PDL Ionică, care a avut deunăzi tupeul ca să-l compare pe Regele Mihai cu regele Cioabă al ţiganilor, că în comerţul nostru european se găsesc patru categorii de pămătufuri de calitate, confecţionate din păr natural de bursuc: Pure Badger (bursuc pur), Best Badger (bursuc superior), Super Badger (bursuc super) şi Silvertip Badger (păr cu vârf argintiu de bursuc), acesta din urmă fiind şi cel mai scump şi mai rar tip de păr folosit pentru pămătufuri. Casa Regală nu a făcut niciun comentariu pe acest subiect. Normal!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *