Pamflet: detaliile subterane ale transferului Iuliei Vântur de la Pro la Antene

Ca efect colateral al celor 101 redifuzări ale nemuritorului Home Alone, managerii Pro Tv riscă să rămână cu adevărat singuri în sediul din Pache Protopopescu. Vedete de calibru ale postului au început să fie curtate de rivalii de la Antena 1, dispuşi să le ofere ceva mai mult decât apariţii în pauzele de publicitate ale reluărilor cu Bruce Willis sau Schwarzenegger. Una din ţinte o reprezintă şi Iulia Vântur, cea care, de la relaţia cu Salman Khan, se crede caviarul de pe platourile cu bunătăţi ale Pro Tv. Se pare că Simona Gherghe, mai modesta apariţie feminină de la Acces Direct, a fost desemnată să o racoleze pe Vântur. Vigilentă, Bârfa de Iaşi a reuşit să înregistreze o convorbire telefonică între cele două ieşence.

Iulia-Vantur simona-gherghe

Simona Gherghe: Alo, Iulia? Ce faci, fată?
Iulia Vântur: Salman, ia-l de pe mine! Salmaaan! Aaaaaa!

Ce-ai, fată? Ce ţipi aşa?
Ei, Salman face glume. Mi-a preparat un borş bengalez şi, pentru că n-a găsit fidea, mi-a pus un şerpişor de casă, pentru gust.

Păi, fii atentă la ce mănânci pe acolo, să nu te pricopseşti cu vreo Salmanella.
Ha, ha, mda, eşti o dulce. Hai, zi, de ce m-ai sunat?

Auzi, fată, tu cât mai ai de gând să dansezi pentru Pro Tv? E oale şi ulcele pe piaţa media. Uite, am o propunere pentru tine. Mă asculţi?
Salman, nuuu, te rog, nu lăsa cimpanzeul să-şi dea sub braţ cu fixativul meu! Mai dă-i din after – shave – ul tău. Da, spune, Simona.

Uite, şefu’ ştie că noi două suntem ieşence şi că am mâncat împreună profiterol la Opera şi…
Hai, zi, nu mă mai fierbe!

Măi, şefu’ s-a gândit să-ţi ofere o emisiune la Antena Stars. Ce spui?
Nu ştiu ce să zic. Acum am o carieră internaţională, porţile Bollywoodului îmi sunt deschise, Salman a învăţat să mănânce cu furculiţa, aseară am împuşcat ultimul crocodil din curte… ce mai, încep să fiu fericită aici.

Nu fi proastă, tu! Stai să-ţi spun despre formatul emisiunii. Se va numi Abces Direct şi tu vei fi un fel de doctoriţă care extrage puroiul din cariile mondenilor, mă-nţelegi? Hai, că e mişto, toată lumea va rămâne cu gura căscată.
Who the fuck is Moga? Who the fuck is Moga?

Poftim? Alo, Iulia?
Scuză-mă, Simona, era papagalul lui Salman. Ştii ceva, te sun eu mai pe seară. După ce fac băiţă la elefanţi şi pudrez iritaţia maimuţicii lui Salman, mai pot socializa şi eu oleacă. Te pup, pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *