Pamflet: Mihai Răzvan Ungureanu şi Vinerea Neagră

Acum, că ACL şi-a făcut din două capete, PNL şi PDL, doar unul singur, încep preocupările diverşilor politicieni de a prelua postul de preşedinte al mutantului politic. Unul dintre ei este şi Mihai Răzvan Ungureanu, mare amator de funcţii şi demnităţi publice, aşa cum stă bine unui cercetător istoric din Iaşi. Dar cum costurile accederii în fruntea noului PNL sunt uneori foarte ridicate, MRU a aşteptat cu nerăbdare reducerile de Black Friday, pentru a mai economisi nişte parale. Iată ce oferte a primit MRU de la magazinele şi site-urile de specialitate din România, dar şi de la diverşi cetăţeni amatori de comerţ la botul calului:

– Stimate domnule client, magazinul nostru este pregătit să vă ofere cea mai variată game de sigle de partid sau instituţii de stat. Numai la noi puteţi alege între SIE, FC, ACL, PDL sau PNL, toate la preţuri modice şi în cele mai luminoase şi felurite culori! Doar comandaţi şi câştigaţi!

– Distinse client, numai Black Friday îţi poate aduce cel mai mare frigider la cel mai mic preţ de pe piaţă! Frigiderul dispune de un compartiment special conceput pentru a congela 20 de kilograme de vită Kobe timp de patru cicluri electorale. Doar cu oferta noastră vă veţi putea menţine rafinamentul culinar la cote înalte. Dar staţi! Sunaţi acum la numărul afişat şi veţi primi bonus o superbă cadă jacuzzi purtând celebra marcă Baconschi! Păstraţi-vă silueta intelectuală numai cu masajul căzii Baconschi!

– Eliberează bărbatul din tine numai cu unguentul care-ţi ia durerea de cot cu mâna. Cu o simplă aplicare a cremei pe corp, vei retrăi senzaţia catifelată şi intimă a atingerii pielii prezidenţiale! Nerecomandată neepilaţilor şi neepoleţilor.

– Ocazie! Vând set reportofon cu cameră video încorporată, geantă, antene, toate accesoriile necesare unui spionaj cinstit şi profesionist, cu state de plată la zi. Eventual, dau la schimb legitimaţie veche de colonel acoperit cu una de locotenent nouă, la vedere, inscripţionate cu litere gotice. Întrebaţi de Robert. Rog discreţie.

– Vând like-uri ieftine. La zece like-uri, aveţi bonus un vot gratuit. Doar pentru cunoscători.

– Chilipir! Vând săgeată liberală, puţin tocită la vârful partidului. Reducere 54%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *