Părinții lui Salman Khan vor ca Iulia Vântur să le devină noră. Ce spun despre ea

Noi dezvăluiri despre nunta  lui Salman Khan cu românca Iulia Vântur apar  în continuare în presa indiană.  Deși frumoasa blondă a dezvăluit recent că între ea și actorul indian nu e nimic mai mult decât o simplă prietenie, apropiații acestuia declară pentru publicațiile de la Bollywood că cei doi se pregătesc de nuntă.

„Salman se însoară cu Iulia în noiembrie din cauza presiunilor făcute de părinții lui. Singura persoană de care este apropiat este Iulia așa că părinții lui au ales-o pe Iulia pentru el. Părinții lui Salman o iubesc pe Iulia pentru că ei cred că este o femeie cu picioarele pe pământ”, a declarat o sursă pentru „Business of cinema”, care se pare că ar fi un prieten apropiat al cuplului. Mai mult, aceasta susține că starul indian este foarte protector cu românca și o încurajează și o susține în toate proiectele ei, aceasta pregătindu-se se pare să lanseze o melodie în India.

„Salman este foarte protector când vine vorba de Iulia. Nu-i place ca cineva să vorbească urât de ea și o încurajează în mod constant pentru noul ei cântec”, a mai adăugat aceasta. Prietenul celor doi a mai dezvăluit că Iulia vorbește despre orice cu Salman și îl ține la curent cu orice mic detaliu despre viața ei. În plus, jurnaliștii de la publicația menționată susțin că Iulia și Salman sunt un cuplu adorabil tocmai din cauza relației puternice dintre ei. (sursa: www.libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *