Paula Stamate vrea să danseze

Este tânără, frumoasă şi, mai presus de toate, plină de viaţă! În prezent, este elevă la Colegiul Economic Administrativ din Iaşi şi practică… dansuri populare. Pe lângă modeling, fireşte. Frumoasa Paula face parte dintr-o formaţie de dans popular de 1 an de zile şi este mai mult decât mulţumită de progresele făcute

“Am început să fac volei dar acum fac dansuri populare. Fac parte din Ansamblul folcloric „Suflet de român” de un an. Îmi place, totodată, şi sportul şi, pe lângă volei, pot spune că  mă pasionează şi fotbalul.”, spune Paula.

Mai mult decât atât, fotomodelul are şi câţiva favoriţi în sport.

“Îmi place de Adrian Cristea din toate punctele de vedere dar mai ales pentru ce face în sportul românesc. Şi Cătălin Moroşanu este ok. Îl ştiu de mai demult pentru că e aproape vecin cu mine. Cel mai mult îmi place la el că nu s-a implicat în tot felul de scandaluri cu droguri, fete. Chiar dacă e la modă să intri în astfel de scandaluri”.

Fiind o mare fană a lui Moroşanu şi a dansului, Paulei i-ar surâde ideea de a participa la emisiunea „Dansez pentru tine”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *