Păziți-o strașnic! Bianca e parte din patrimoniul Iașului

Până nu dispare de pe radar şi până n-o fură Bucureştiul, vrem s-o prezentăm şi noi, cum se cuvine, pe Bianca Lăpuşte, corespondenta de la Iaşi a ProTv. De la Iaşi e un fel de-a spune, pentru că fata e originară din Cluj şi e la noi doar în interes de serviciu. Bianca e tinerică foc, are doar vreo 20 de anişori şi e studentă la „Comunicare şi PR”, la Cluj.

Adorată pe FB
Şi, deocamdată, le face şi practic pe amândouă. Comunică, în fiecare seară la jurnalul din prime-time al ProTv, tot felul de grozăvii petrecute la Iaşi sau în Moldova. Iar PR-ul şi-l face, deocamdată singră, pe pagina personală de Facebook. Acolo ţine un jurnal foto cu propria-i persoană, fotografii foarte bine primite de publicul spectator. Mai ales cel masculin. E şi normal, clujeanca e de-o frumuseţe rară. Printre zecile de fotografii provocatoare, dar nu indecente, Bianca Lăpuşte mai aruncă şi câteva ziceri cu tâlc ale oamenilor înţelepţi pe care i-a avut Pământul. „Dacă vei juca rolul unui geniu, vei deveni unul”, a transmis Bianca, din partea lui Salvador Dali, pe 23 ianuarie. Sau un Paler, câteva zile mai devreme.

Doar un foc de paie
Treaba asta cu PR-ul au făcut-o, la sfârşitul anului trecut, şi tabloidele centrale. Atunci, Bianca a fost fotografiată de paparazzi din Capitală în timp ce era cu Marius Moga. Bineînţeles că speculaţiile au curs gârlă, iar fata a fost imediat cuplată de presă cu Marius Moga. Cum nici ea, nici el, nu au confirmat respectiva poveste, totul a fost dat uitării.

Pe când în Capitală?
Cu siguranţă însă, fata are un potenţial uriaş. Iar un eventual transfer pe relaţia Iaşi – Bucureşti, în centrala ştirilor ProTv n-ar fi deloc exclus. De fapt, calea e deja bătătorită de Iulia Vântur, Oana Andoni. Plus că, la fel de sigur cum Mitropolia Moldovei și Bucovinei dă mereu Patriarhul Bisericii Ortodoxe, la fel, o altă cutumă, pupitrul știrilor centrale ale ProTv se îndestulează, mai mereu, din Iași.

lapuste lapuste_2 lapuste_3

(sursa foto: pagina Biancăi de Facebook)

2 comentarii

Lasa comentariu
  1. Adelina

    Este de o rara frumusete aceasta tanara. Si pentru varsta ei, extrem de desteapta. Mai rar asa tineri… Nota 10 pentru Pro Tv. O achizitie buna, foarte buna!

  2. Dan

    Daaa!!!…tre sa fii foarte desteapta sa o swgi cui trebuie la bucale…de pocnitori din astea nu ducem lipsa, din pacate, toate gunoaiele se catara pe pwla pana ajung unde vor….tineret mandria tarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *