Pensiune pentru câini

În sârşit, animalele de companie au şi ele, la Iaşi, un hotel al lor! Doar sunt cei mai buni prieteni ai omului, nu? Aşadar, dacă vreţi să plecaţi în concediu, aveţi unde să vă lăsaţi animalul de companie. Având o pasiune aparte pentru animale şi, în special, pentru câini, Veronica Oprea şi-a deschis o pensiune. Locaţia este situată în apropierea Iaşului, în Lunca Cetăţuii.

,, M-am gândit să pornesc această afacere, după ce am avut un rotvailer pe care îl lăsam mereu pe la diverse persoane atunci când plecam din localitate, în concedii, iar apoi îl luam cu diferite boli. Un alt motiv este acela că mi-am cumpărat un ,,Shih Tzu” de la Carrefour şi am descoperit că este bolnăvior. Dovadă câtă grijă au de ei. Astfel, mi-am zis că ar fi foarte bine să am propria canisă”, ne povesteşte Veronica.

La intrarea în pensiune, vă întâmpină câinele de pază Patraulea, care ştie să îşi apere cu stoicism teritoriul. Locaţia este dotată cu toate condiţiile necesare creşterii unui patruped, iar în prezent este locuită de 14 năstruşnici mici: Bişoni Maltezi, Shih Tzu, Rotvaileri, Yorkshire Terrier şi urmând a fi aduşi noi locatari din rasa buldogilor francezi.

Puişorii vor fi scoşi la vânzare, iar preţurile variază între 1.100 şi 1.800 lei.

Investiţia făcută depăşeşte 25000 euro, iar lunar cheltuielile ajung undeva la 1.000 lei.  Dar, la cât de drăgălaşi şi frumoşi sunt, cum să nu merite sacrificiul? Şi pentru ca totul să fie în regulă, aici găsiţi o farmacie, dar şi maternitate, de micii poznaşi ocupându-se doamna Dr. Hriţcu, medicul lor personal.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *