Pentru Roxana Vancea, durerea începe să se transforme în plăcere: «Am fundul tăbăcit»

Pentru Roxana Vancea, minivacanţa la mare s-a sfârşit prost. Zace-n pat, cu puroi în gât, cu febră şi a ajuns să facă injecţii care, pentru mulţi, sunt cumplit de dureroase. Dar nu şi pentru ea.

61301307

“O colegă de la sală a insistat să mergem de 1 mai la mare, cu maşina, şi să ne întoarcem pe seară. Când am ajuns acolo, m-am întâlnit cu o grămadă de prieteni de-ai mei, care nu m-au mai lăsat să plec acasă. Am rămas până a doua zi, am stat în frig şi am dârdâit”, îşi începe Roxana povestea.

Apetisanta brunetă s-a distrat pe cinste în Mamaia, alături de prietenii ei, dar, la revenirea în Capitală, avea să înceapă calvarul. Nu în trafic, ci acasă, când a căzut lată, la pat.

Nici antibioticele nu reuşesc să o ţină în casă

Ea a plătit un preţ cam mare pentru distracţia asta, căci de două zile zace în pat, cu febră, frisoane şi puroi în gâtroxana vancea

vancea1_89747600

“Doctorul m-a trecut pe injecţii. Fac Moldamin, despre care mi s-a spus că doare ca naiba, dar eu nu simt nimic. La câte tatuaje mi-am făcut, la câte înţepături am suportat, pot spune că am fundul tăbăcit la ace”, face Roxana haz de necaz.

Pentru că este o fire activă, Vancea speră ca măcar în cursul zilei de azi să poată reveni la sală, unde are cursuri de predat persoanelor dornice de mişcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *