Pepe a căpătat o emisiune TV pe timpul verii!Vezi aici despre ce e vorba!

Acces Direct intră în vacanţă, iar Antena 1 a programat o emisiune de divertisment pe tronsonul acesteia. Este vorba de Gashka mare, emisiune prezentată de Pepe şi filmată în parcul acvatic Divertiland. Emisiunea va debuta pe 31 iulie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.00.

La “Gashka mare”, două familii sau două găşti de prieteni (trei-patru membri de fiecare echipă) se vor “duela” într-o competiţie extrem de haioasă. Probe fizice, quizz-uri şi provocări “pe apă” îi vor pune pe concurenţi în dificultate, dar vor stârni râsete şi vor genera simpatie. Fiecare tabără va fi condusă în “luptă” de câte un căpitan pe măsură, gata să o susţină în fiecare clipă. Aceştia vor fi Dorian Popa, care îşi va arăta muşchii, şi la propriu şi la figurat, şi simpatica Theo Rose.

 “Vara asta îmi voi petrece vacanţa cu toţi românii. Şi sunt bucuros că ne vom vedea în direct, în fiecare zi, de luni până vineri, toată luna august. Aşa că vă sfătuiesc să vă înscrieţi în joc, pentru că va fi o competiţie frumoasă, veselă, haioasă, în care vă veţi distra foarte tare. Vor fi jocuri de familie, de îndemânare, jocuri care vă vor testa prietenia, toate însă extrem de amuzantespune Pepe, gazda show-ului.

Dorian Popa va mai avea o misiune în cadrul show-ului, aceea de a pleca în diferite locuri de vacanţă, la munte sau la mare, ca să găsească cele mai “cool” subiecte ale verii. El va fi reporterul special care va aduce materiale inedite, haioase, trăsnite, din locurile unde românii îşi petrec vacanţa.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *