Pepe e direct implicat! Cine i-a luat locul Oanei Zavoranu la “Burlacita”! Motivul pentru care bruneta a renuntat la contract!

Isi doreste cu ardoare sa revina pe micul ecran si sa aiba proiecte de anvergura, insa Oana Zavoranu e imposibil de cumparat cu una, cu doua. Negocierile ei cu trustul Intact pareau destul de avansate si vizau proiecte la care vedeta viseaza de ani buni, numai ca, vorba proverbului, se pare ca in cazul lor n-a adus anul, ce-a adus ceasul.

Zavo va lansa o linie proprie de haine

Zavo va lansa o linie proprie de haine

Astfel, desi lunea trecuta, Zavo a semnat contractul pentru “Burlacita”, dupa cum CANCAN.ro a anuntat in exclusivitate, la sfarsitul saptamanii, intelegerea a fost rupta si aruncata la gunoi.


E cerut o suma imensa

Motivele? Pepe si banii! Dar sa o luam cu inceputul. Oana nu ar fi fost deranjata de faptul ca ar fi trebuit sa fie colega de trust cu fostul ei sot, dar se pare ca acesta si-ar fi bagat putin coada in treburile ei. Sau cel putin asa se banuieste:

Zavo e dispusa sa renunte la procesul cu vrajitoarele contra unei sume de 800.000 de euro

Zavo e dispusa sa renunte la procesul cu vrajitoarele contra unei sume de 800.000 de euro

“Se pare ca totul a inceput sa se naruiacsa in momentul in care a fost facuta publica informatia ca Zavo ar lua 15.000 de euro pentru acest proiect si primul banuit ca ar fi imprastiat zvonul a fost Pepe. De aici, au inceput negocierile intre Oana si trustul Intact, ajungandu-se, intr-un final, pana la suma de 100.000 de euro. Cum mai-marii postului nu au vrut sa ii acorde aceasta suma, Oana a refuzat proiectul si, uite-asa, s-au incheiat negocierile. Filmarile erau deja stabilite, iar in perioada urmatoare ar fi urmat sa aiba loc prima plecare in strainatate”, a povestit o sursa din interiorul postului, pentru CANCAN.ro.

Pepe arata acum ca pe vremea cand se iubea cu Oana Zavoranu

Pepe arata acum ca pe vremea cand se iubea cu Oana Zavoranu

 

Tonciu, prima pe lista favoritelor

Vestea ca Zavo a semnat pentru “Burlacita” a cazut ca un trasnet pentru Andreea Tonciu, la randul ei aflata pe lista producatorilor. Numai ca, acum, dupa ce s-au incheiat negocierile cu Oana, e posibil ca Andreea sa ii ia locul, fapt care ar bucura-o enorm pe fosta iubita a lui Mitea, mai ales ca bruneta sufera teribil dupa ce a fost pusa pe liber de la Capatos.
Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *