Topul sexy vedetelor: cine-i pe primul loc?

Nu vă spunem o noutate, dar vă zicem totuși că a venit primăvara, iar în ultimele zile mai că am zice că a venit de-a dreptul vara. Ei, ce se întâmplă când vine primăvara? Lăsați ghioceii și păsările călătoare, că nu suntem la ora de compunere. Dacă e să ne luăm după Tudor Gheorghe, înnebunesc salcâmii. Dacă e să vorbim fără metafore, Iașul devine un oraș splendid. Bine, frumos e și iarna, dar nu la Palatul Culturii și Bojdeuca lui Creangă ne gândeam. Pur și simplu, orașul se umple de frumuseți feminine, de te și întrebi unde au stat ascunse toată iarna. Probabil suprafața mai redusă a hainelor purtate de acestea și subțirimea materialului textil dă această impresie. Se știe că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Fără falsă modestie, moldovencele sunt cele mai frumoase dintre românce. Iar cum Iașul este capitala Moldovei, e normal ca aici să se adune cele mai frumoase moldovence. Din când în când, din prea-plinul său, Iașul mai dă și altora, Bucureștiului mai cu seamă, și așa apar vedetele. Hai să vedem cu cine ne putem lăuda. De votat, votați dumneavoastră, că dacă ne pronunțăm noi, s-ar putea ca nevestele să nu fie prea încântate.

Criterii
Pentru început, o mică precizare. Ne-am bătut puțin capul în ce ordine să vi le prezentăm. În ordinea apariției pe firmamentul showbizului autohton? E o dată prea vagă în cazul unora. În ordinea vârstei ar fi fost mai obiectiv, dar știți cum e cu femeile, că nici ele nu mai țin minte de la un moment dat ce vârstă au și se opresc la 29. N-ar fi frumos din partea noastră să le dezvăluim vârsta reală. Așa că le vom prezenta alfabetic, pur și simplu. Cine ar trebui să fie în topul frumuseților Iașului va rămâne la latitudinea dumneavoastră, după cum am spus deja. Cu voia dumneavoastră…

oana andoni_2Minunea blondă
Oana Andoni. Una dintre vedetele cunoscute ale ProTV. Blondă, ca orice vedetă a postului TV. Lucrează în televiziune, la acest post, de 15 ani. Pe când era la ProTV Iași, făcea de toate: teren, montaj, prezentare, live. Acum a rămas doar la pupitrul știrilor de la ora 19.00, din week-end mai ales. A așteptat mult până să aibă primul copil, pentru că nu voia să-l aibă înainte de 30 de ani. Se poate spune totuși că a meritat. La patru ani, Erica, a învățat deja să pozeze. De fapt, probabil că orice copil are acest lucru în sânge. Ca oricărei femei, Oanei Andoni îi plac mașinile. Mercedes, mai exact. Nehotărâtă ca orice femeie, nu știe exact de care, așa că le-a luat în ordine alfabetică. Mercedes A Klasse, B Klasse, C Klasse etc. La un moment dat, conducea un tanc din categoria ML. După zodiac, e Pește.

monica barladeanu_1A dispărut
Monica Bârlădeanu. Este probabil cea mai cunoscută ieșeancă din showbiz. A pornit ca simplu barman la o terasă dispărută demult din peisaj, pentru a deveni fotomodel și prezentatoare TV, în 2002. După o relație tumultoasă cu Bobby Păunescu, ea a plecat în țara tuturor posibilităților. A jucat în vreo 18 filme, dar singurele pe care le-am văzut ae fost „Moartea domnului Lăzărescu”, unde juca rolul unei asistente şi “Despre oameni şi melci”. Pe celealte 16 nu le-am văzut, dar nici titlurile nu ne spun nimic: „Fall Down Dead” sau „Second in Command”. Poate va confirma în viitor. E greu de spus cu ce se ocupă în momentul de faţă sau care-i sunt proiectele de viitor. Săgetător.

laura cosoi_3Picioare mişto
Laura Cosoi. Credem că suntem în asentimentul dumneavoastră dacă spunem că afișează cele mai mişto picioare din showbizul românesc. Spunem „afișează”, pentru că Laura nu are decât 1,68 m în înălțime. În schimb, știe să pozeze pentru a fi avantajată. Cunoscută pentru frumusețea ei, Laura Cosoi este la bază actriță și dansatoare. Are la activ vreo 9 filme, seriale și artistice, dar și apariții la Teatrul Nottara sau la Teatrul Elisabeta. Cochetează și cu nutriția, având un site pe care dă sfaturi trendy, de genul alimentație sănătoasă, slăbit, fashion și alte alea. Are și o carte de bucate, testate pe ea însăși și pe partener. Nu ne putem pronunța dacă din acest motiv s-a despărțit de Smiley, cu care fusese cuplată vreo 7 ani. În ultimul timp, apare la brațul unui tip, asociat la un lanț de covrigării din București. Capricorn.

simona gherghe_1De la radio la tv
În fiecare după amiază de luni până vineri, Simona Gherghe este gazda emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1. Deşi calitatea programului este cel puţin discutabilă, pe Simona rezultatele o ţin în funcţie. Are ratinguri bune de tot. În trecut, Simona a activat ca prezentatoare de ştiri tot la Antenă. În trecutul puţin mai îndepărtat, Simona a fost prezentatoare la Iaşi, la Tv Bit şi, anterior, reporter la Radio Nord Est. Despre viaţa sa privată nu sunt multe de spus. Nu s-a măritat încă, e într-o relaţie stabilă, nu are copii. Scorpion.

andreea marin_1Inconfundabila “zână”
Andreea Marin. „Zâna” din „Surprize, surprize”, una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune. Emisiunea a cunoscut un succes aproape de necrezut, dată fiind simplitatea rețetei: punerea față în față a doi oameni care nu s-au mai văzut de ani de zile. Andreea Marin a condus emisiunea până probabil s-a plictisit de ea. Căsătorită cu Ștefan Bănică junior și apoi divorțată de el, Andreea Marin s-a consacrat tot ca vedetă TV, dar nu a emis pretenții de prezentatoare sau actriță. A rămas implicată în acțiuni caritabile și după despărțirea de televiziune, fiind și ambasador al UNICEF. Recăsătorită cu un turc. Deseori criticată pentru stilul vestimentar, considerat prea sofisticat și nepotrivit cu formele sale. Nu ne pricepem, așa că nu ne pronunțăm. Un aspect mai puțin cunoscut, este faptul că a câștigat medalia de aur a Salonului de Invenții de la Geneva acum cinci ani, pentru un body extensibil pentru copii. Capricorn.

ligia munteanu_3Doctor în economie
Ligia Munteanu. Prezentatoare la principalul jurnal al TVR, fiică de cadre universitare: tatăl la UTI, mama la UMF. Absolventă de ISE, masterat în comerț internațional, doctor în științe economice. Vorbește engleza, franceza, germane și spaniola. Stagiatură la Ministerul Afacerilor Externe. Nu ne întrebați ce i-o fi trebuit, cu un așa CV, să se apuce de televiziune, dar poate e vorba de o pasiune. Prezentatoare vreo trei ani la TVR Iași, a ajuns în 2012 la București. Unii spun că a dat o nouă viață jurnalului TVR, pentru că nu este o simplă cititoare de prompter, ci un comentator destul de avizat pe domeniul economic. Nu chiar Moise Guran, dar mai știi?

teodora tompea_3Încă acasă
Teodora Tompea. Singura din topul nostru care mai este la Iași. „Mai” este, pentru că nu se știe niciodată. Absolventă de Litere, a debutat în radio, unde a stat câțiva ani, înainte de a se decide pentru televiziune. De fapt, debutul a fost încă din studenție, în cadrul agenției de știri a Universității „Al.I. Cuza”. Acum e la Digi 24, unde realizează emisiunea „Turist acasă”, pentru care a și luat de altfel un premiu, alături de numeroase altele pe parcursul anilor. Geamănă.

iulia vantur_3La fermă
Iulia Vântur. Alături de „zână”, poate cea mai cunoscută ieșeancă ajunsă la București. Actriță, fotomodel, prezentatoare TV. Manechin la 15 ani, a lucrat la fosta televiziune Europa Nova din Iași, unde a prins gustul platoului. Consacrarea a cunoscut-o la Pro TV, ca prezentatoare de știri. Andreea Marin a devenit celebră prin „Surprize, surprize”, Iulia Vântur, prin „Dansez pentru tine”. Acum e gazda emisiunii “Ferma vedetelor”. A debutat pe scenă la teatrul Metropolis, în 2010. Presa mondenă a făcut constant valuri în jurul relației sale cu actorul indian Salman Khan, bârfindu-se mult în jurul unei viitoare căsătorii. N-a fost să fie. Leu.

 

Intraţi la secţiunea “comentarii” a acestui text, spuneţi-vă părerea. Care este cea mai sexy vedetă ieşeancă? Totodată, dacă am uitat pe cineva, semnalaţi-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *