Petrecerea continuă, la B Society Club

E vară, e foarte cald, însă ieşenii nu disperă! Au distracţie la maxim, în fiecare săptămână, la B Society Club.

Atmosfera incendiară debutează în fiecare miercuri seară la karaoke, unde cele mai cunoscute hituri româneşti şi străine pun la încercare talentul fiecărui participant. Holograf, Florin Chilian, Laura Stoica, Robbie Williams sau Frank Sinatra sunt doar câţiva dintre artiştii cu care se intră în duet pe timpul serii!

Surpriză: „B Society” va premia cele mai bune voci ale serii cu un super cockteil sau cu shoot-uri demenţiale.

Nopţile lui Cuptor devin incendiare în fiecare week-end, pentru că „B Society Club” a pregătit clienţilor săi foarte multe surprize pentru acest sezon. După ce s-au spart petrecerile în alte părţi, aici este locul în care toţi iubitorii de muzică bună se pot întâlni să petreacă până dimineaţă.

Bartender-ii se vor ocupa de show-ul de bar, dar şi de băutura fină comandată. Clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de băuturi, având la dispoziţie peste 200 de sortimente de cocktailuri.

„It’s time for an afterhour (r)evolution!” Şi, atenţie, toate cocktail-urile sunt făcute din fructe proaspete doar pentru tine! Aşa că i-aţi gaşca şi vino la “B Society” să ne distrăm!

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *