Scandal în baschetul ieşean

Politehnica Iaşi vera jucători moca, CSS „Unirea“ pune condiţii

Retrogradarea echipei de baschet masculin Politehnica Iaşi a tulburat şi mai mult apele la o formaţie care s-a confruntat cu mai multe probleme de-a lungul campionatului trecut.

Cum în liga secundă nu vor mai putea fi susţinute contractele mari ale jucătorilor americani care au făcut parte din lot sezonul trecut, ieşenii se văd puşi în faţa situaţiei în care trebuie să apeleze la mai mulţi tineri locali.

Este vorba despre tinerii baschetablişti de la CSS „Unirea“ Iaşi, Ghidiu, Pintilie, Bahrim, Popovici, Cobzaru şi Dăscălescu.

Cei de la Politehnica doresc legitimarea primelor trei, iar ultimii putând avea dreptul să joace atât pentru Poli cât şi pentru CSS „Unirea“.

Toate bune şi frumoase până aici, numai că oficialii clubului CSS „Unirea“ nu sunt dispuşi să-i lase pe jucători să plece fără a avea vreun beneficiu în urma acestor transferuri.

Clapon, antrenor

Directorul CSS „Unirea”, Viorel Hudac, le-a transmis oficialilor clubului Politehnica Iaşi că este dispus să-i lase pe jucători să plece gratis doar în cazul în care de echipă s-ar ocupa Gabriel Clapon, cel care pregăteşte echipa CSS „Unirea“-BC Junior Iaşi, vicecampioană naţională în baschetul juvenil, şi care a antrenat pentru o scurtă perioadă, sezonul trecut, şi echipa de fete Politehnica Iaşi.

„Suntem de acord cu transferurile baschetbaliştilor doar dacă antrenorul lor, Gabriel Clapon, îi va pregăti şi Politehnica. Am comunicat acest lcuru clubului Politehnica, însă nu am primit niciun răspuns de la ei. Noi nu suntem pepinieră pentru CS Politehnica Iaşi şi nici nu am primit vreodată bani de la Fundaţia Sportului Ieşean”, a spus Viorel Hudac.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *