Petrică Moghilă – un amorez incurabil

Movila Petrica

Movila Petrica

Despre talentul special al lui Petrică Moghilă în materie de fomei s-a auzit peste şapte mări şi şapte ţări. Drept e că fiul Ţibăneştilor are un succes nebun la madame şi fiecare fiică a Evei leşină de adoraţie când îi vede buzişoarele grosuţe şi flexibile, de ugandez, cum se mişcă neîncetat, precum elicea helicopterului lui Idi Amin, când celebrul dictator african o tăia urgent din ţară, urmărit de blestemele cufuriţilor săi conaţionali, respectiv de stafiile celor pe care îi mâncase dimineaţa, la prânz şi seara, cu multă poftă şi imaginaţie gastronomică.

Dar uite că Moghilă vrea ca în anul 2011 să devină şăful portocaliilor din Eşi, vis mai vechi, încă de pe vremea când nu era decât un argat în curtea sanatoriului Vasiliu, ori îi ducea oala de noapte cugetătorului cu iz păşunist-Mişu Baci. Deşi om căsătorit cu acte în regulă, Petrică Moghilă a rămas aceeaşi inimă tânără şi neînfricată, ochişorii săi alunecoşi, dar şi teşchereaua plină, de defutat cu veche experienţă prin jungla vieţii, aducându-i plăceri sublime, în locuri ascunse cu grijă de indiscreţiile presarilor. Şi totuşi, există informaţii care dau ca sigure clipele de graţie oferite de acest pitic brunet, multor femei extrem de atrăgătoare, cu craci interminabili şi turtiţă umedă, palpitând din căpăcelele de chele aprinsă. Ele şi-au dat seama că ţărănetele chiar are talent, iar jocul limbii sale e ameţitor, mereu imprevizibil şi bogat în mucus cu virtuţi afrodisiace. Când uită de sine în timpul vreunui act, Moghilă închide ochii şi se transformă într-o pereche de buze imense, vibrând şi zumzăind, care pot fi uşor confundate cu bucile Marilinei Monroe, în clipa când preşedintele Kennedy îşi dădea drumul şi striga „Aaaah, God Bless America!”.

Moghilă e un vip adevărat la Ţibăneşti şi în cătunele din jur, mai ales după ce în 2008 l-a învins categoric pe fiorosul Nichiforaş-Kunta-Kinte, în cadrul unor alegeri în care acesta din urmă a fost prostit de nişte agarici care i-au spus în permanenţă că va fi mai mare decât Abraham Lincoln. Numai că spre final Petrică Moghilă l-a bătut la cur urgent şi l-a azvârlit afară din colegiu, cu nădragii rupţi şi banii pierduţi. Iată de ce, era firesc ca în preajma unui asemenea om de succes, să roiască precum fluturii la lumină, ori ca muştele verzi pe moghila de rahat- atâtea reprezentante ale sexului frumos. Iar buzele lui Petrică se umezesc neîncetat, că e loc destul şi inspiraţie, cât cuprinde…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *