Picnic fără foc

Ligia Pop

Ligia Pop

Cum să trăieşti sănătos şi modern fără să-ţi prepari mâncarea de zi cu zi cu ajutorul focului? Aceasta-i întrebarea care-i preocupă de doi ani de zile pe iniţiatorii unui proiect unic în Iaşi şi în România, denumit „raw potlucks“.

Pe 10 septembrie 2011, începând cu ora 11.00, în parcarea de la Mănăstirea Cetăţuia, va avea loc un picnic denumit „potluck“. „Potluck” înseamnă o întâlnire la care toată lumea prezentă aduce un platou cu mâncare naturală, care să conţină un preparat „raw vegan“, pentru minimum cinci persoane.

Este obligatoriu ca fiecare invitat să vină pregătit şi cu ustensilele necesare personale (n.r. – o pătură, dacă întâlnirea este în aer liber). Deci, toţi cei care doresc să afle ce înseamnă să mănânci „raw“, adică natural şi foarte sănătos, sunt aşteptaţi cu braţele deschise, la evenimentul organizat în parcarea de la Cetăţuia.

„Cine sunt eu? O fiinţă umană ajunsă la 33 de ani, cu preocupări diverse cum ar fi:  frumosul în artă, predarea pianului şi trezirea interesului în muzică prin metode moderne şi pline de voie bună, cât şi privilegiul de a ajuta pe alţii să găsească drumul spre îmbunătăţirea sănătăţii personale prin alimentaţia fără procesare termică, numită «raw-vegan»“, ne-a spus Ligia Pop, organizatoarea originalului picnic.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *