Plănuieşte să-l facă tată! Mai în glumă, mai în serios, Răduleasca i-a dat o veste-şoc lui Baumgartner

La nici jumătate de an de când formează un cuplu cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu îşi pune iubitulîn situaţii dificile. În glumă, vedeta i-a spus sportivului că, în curând, ar putea rămâne gravidă…

Ieri, Mihaela Rădulescu s-a aliniat la start pentru maratonul umanitar “Wings for Life”. Însă până să înceapă alergarea, Mihaela a făcut jocurile în cortul rezervat presei, acolo unde şi-a adus iubitul, pe celebrul Felix Baumgartner, recordmenul poreclit “omul supersonic”, după ce a sărit cu paraşuta din stratosferă.

Deşi austriacul nu a participat la maraton în calitate de alergător, ci doar ca şofer al maşinii oficiale, Mihaela a făcut tot posibilul ca ea să rămână în plan secund, invitând presa să-l intervieveze şi să îl fotografieze mai mult pe Felix.

 

  • Mihaela a organizat personal întâlnirea lui Felix cu fanii

 

Diva a avut grijă ca discuţiile cu Baumgartner să fie strict despre maratonul “Wings for life”, însă iubitul ei, extrem de amabil şi natural, a răspuns tuturor întrebărilor presei.

El ordonă, ea se supune?

În exclusivitate pentru Libertatea, austriacul a declarat că ia în calcul ca anul viitor să alerge şi el în echipa iubitei sale.

“Poate rămân gravidă până la anul, iubitule?”, l-a întrerupt Mihaela pe Felix.

  • Dani și Felix au făcut față decent întâlnirii stânjenitoare de care au avut parte, prin prisma participării la maratonul caritabil

“Fireşte, doar glumesc!”, a ţinut diva să puncteze, cu un zâmbet larg, realizând că gura i-a luat-o puţin înainte. Şi până la urmă, în glumă se spune adevărul…

De glume s-a ţinut şi Felix, care a mărturisit că el este şeful în relaţia lor.

“Îmi place de ea că e puternică, organizată, ştie ce vrea. Dar eu sunt şeful! O mai las din când în când să facă pe şefa, asta pentru că ştiu că îi place să se simtă şefă, dar, în final, eu sunt şeful”, spune Felix râzând.

Paraşutist vs motociclist

La acelaşi maraton a alergat şi Dani Oţil, fostul iubit al Mihaelei Rădulescu. “Matinalul” Antenei 1 şi-a făcut apariţia în cortul media, acolo unde toate obiectivele şi bliţurile erau pe Mihaela şi pe Felix.

 

 

  • Dani și Felix au făcut față decent întâlnirii stânjenitoare de care au avut parte, prin prisma participării la maratonul caritabil

 

Discret, Dani a tot evitat să se apropie de cei doi, însă inevitabilul s-a produs, căci, la un moment dat, Felix s-a ciocnit de fostul iubit al Răduleascăi. Cei doi şi-au dat mâna, au zâmbit politicos, au schimbat câteva cuvinte. Pe scurt, s-au comportat ca doi domni.

A dat autografe la indicaţiile iubitei

Pentru ca iubitul ei să nu fie asaltat de admiratoare și de presă, Mihaela Rădulescu s-a transformat ad-hoc în coordonatorul unei sesiunii de autografe, interviuri și fotografii.

Astfel, ea îi chema, pe rând, pe cei care doreau autografe de la iubitul ei, care semna supus pe spatele pozelor cu chipul lui, în timp ce Mihaela îl fotografia.

Prioritate la autografe au avut cei care au alergat în echipa divei și care au stat la coadă în șir indian, având poze cu Mihaela și cu Felix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *