Condiţii de COŞMAR la penitenciarul în care stă Udrea: „Femeile se sărută, totul e la vedere. E foarte greu”

Elena Udrea a fost transferata, joi, la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor, judeţul Prahova. Condiţiile acestei închisori sunt foarte grele, iar fostul ministru va avea nevoie de multă tărie de caracter să treacă peste toate greutăţile. Cel puţin asta susţine o fostă deţinută de la Penitenciarul Târgşor.

893008l-640x0-w-437f2532

O femeie care şi-a petrecut 21 de luni în penitenciarul în care a fost dusă, joi, Elena Udrea, a vorbit, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, despre condiţiile acestei închisori. Printre altele, fosta deţinută spune că a asistat la multe scene pasionale între femei.

„Sunt şi trei persoane care dorm în două paturi. Eu am avut neşansa, după ce am ieşit din carantină, să intru într-o cameră în care se iubeau două fete. Cazurile acestea sunt la vedere, nu sunt izolate. Femeile se ţin de mână, se sărută. Au totuşi bun simţ, se duc noaptea la baie.
E bine ca noaptea să dormi, să nu vezi ce e în stânga şi în dreapta. Cei din arestul preventiv stau împreună cu cei condamnaţi definitiv.

udrea-inchisoare

E greu, eşti tu cu tine, trebuie să te gândeşti ce să faci ca să ieşi de acolo. Există o biserică sfântă, cu har de la Dumnezeu. Nu o să aibă dreptul la muncă, pentru că e arestată preventiv, deci în regim închis. Are voie să meargă la coafor să se tundă, o dată pe lună. Există o curte unde se întind rufele şi tot acolo se face şi plimbarea.

La Târgşor au vaci, există deţinute care se duc cu vacile la păscut. Nu poţi să mănânci tot meniul. Există o baie cu WC turcesc, care are uşă. Apă se dă două ore, de două ori pe săptămână, timp în care trebuie să se spele 25 de femei. Şobolani nu sunt, dar am văzut soricei”, a spus fosta deţinută, care şi-a petrecut aproape doi ani în Penitenciarul de la Târgşor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *