Play-back a’ la Amadeus şi caracatiţe de post

Noul model Mercedes clasa M – maşină ţapănă, n-avem ce spune! – a fost lansat cu mare fast şi la Iaşi… pe play-back-ul fetelor de la Amadeus. După spusele audienţei, formaţia Amadeus este una dintre cele mai apreciate din România pentru că, în primul rând, componentele trupei nu promovează excesiv senzualitatea, dar şi pentru că se folosesc în cele mai neaşteptate moduri de instrumentele muzicale la care cântă. Mai mult, fetele sunt absolvente de Conservator cu acte în regulă.

Toate bune şi frumoase, însă, la dichisita lansare de la Iaşi, cele trei fătuci au fost mai atente ca rochiile cu sclipici de-o palmă să nu se ridice şi mai puţin la arcuşul viorilor. Organista-pianista – ce-o fi fost ea, că nu ne pricepem –  stătea aproape nemişcată, aplecându-se doar din când în când. Probabil, pentru a-i se vedea decolteul.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Mai toţi bipezii masculi prezenţi la eveniment le sorbeau pe fete din priviri, făcând comentarii discrete şi pline de subînţeles.

Surpriza a venit de la bucătarii Restaurantului Ramada care au asigurat îmbucăturile de pe mesele organizatorilor. Ei ne ofereau cu convingere bucate de post printre care se regăseau şi fructele de mare şi caracatiţa. Chiar bucătăreasa şefă a adus o explicaţie extrem de plauzibilă: în viziunea sa, caracatiţele nu au sânge, deci sunt de post! Ca să vezi de ce nu se mai scrie cu stiloul!!! Au mâncat copiii cerneala caracatiţei…

P.S.: Mercedes-ul e fain de tot! Merită banii…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *