Poliţiştii au fugit, în 2011, după extratereştrii!

Dacă ne uităm la bilanţul pe 2011, raportat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi, constatăm, printre altele, că poliţiştii noştri au fugit şi după… extratereştrii, anul trecut. Astfel, printre dosarele de corupţie, furturi şi tâlhării, peste care s-a strâns praful şi, culmea, tot nerezolvate au rămas, iată că s-au mai ivit şi cazurile… paranormale. Pentru elucidarea unui astfel de incident, comisarul şef Ioan Scripniciuc ne-a dezvăluit metodele specifice abordate la greu de oamenii Legii, dar şi faptul că la un astfel de apel se pierde timp:

„Am avut şi nişte cazuri mai speciale, în care oamenii au raportat cipuri implantate în corp sau cât de tare îi afectează radiaţiile electromagnetice. Suntem nevoiţi să îi primim şi să îi ascultăm”.

Chiar dacă au scăzut apelurile la 112 cu 6,5%, în fiecare zi poliţiştii ieşeni sunt nevoiţi să se ocupe de 170 de cazuri, printre care şi cele menţionate mai sus. Asta, în contextul în care numărul lor se împuţinează de la lună la lună…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *