Raluca – specialista în comunicare

O brunetă ochioasă, frumuşică foc şi descurcăreaţă. Şi este şi ieşeancă…
Modelul agenţiei „First Models”, Raluca Bouaru, a descoperit beneficiile ciocolatei aplicate direct pe corp în cadrul unui shooting pentru o cafenea din Iaşi:

“A fost cel mai interesant shooting făcut până în momentul de faţă. Este o senzaţie ciudată să simţi cum ţi se usucă buzele învăluite în ciocolată dar, totodată, este un fior plăcut când se topeşte ciocolata şi se prelinge haotic pe întregul corp”, mărturiseşte Raluca.

Ieşeanca are 26 de ani şi cunoaşte industria modelingului de la A la Z…

“Sunt model din clasa a IX-a, de când am câştigat titlul de Miss Boboc.  Iubesc fashion-ul, tocurile înalte, ador să pozez şi mărturisesc că îmi place modelingul enorm! Acum câţiva ani îmi doream o carieră în modeling, dar acum consider că am depăşit vârsta de aur pentru a mai putea face ceva”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Lăsând deoparte moda şi prezentările, în viaţa de zi cu zi, Raluca este o tânără normală, care a terminat cu bine masterul în Comunicare şi Relaţii Publice, domeniu în care vrea să şi profeseze.

“Îmi doresc o carieră în domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, deoarece beneficiez de o pregătire teoretică bună şi consider că deţin aptitudinile necesare unui astfel job”.

Succes, pe noi ne-ai convins!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *