Pont: All inclusive, cu Universitatea „Cuza”, la Agigea

O decizie a Biroului Consiliului de Administraţie al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” a stabilit o nouă modalitate de a mai umple conturile celei mai vechi instituţii de învăţământ din ţară. Dacă în jurul admiterii la facultate pe criterii din ce în ce mai relaxate s-au creat adevărate dezbateri, instituţia şi-a îndreptat atenţia spre o altă modalitate onestă de a face bani: turismul.

statiune_Agigea_1„Conform Hotărârii Biroului Consiliului de Administraţie, anunţăm oferta de cazare la Staţiunea Biologică Marină «Prof. dr. Ioan Borcea» Agigea în vederea realizării concediului de odihnă. Tariful de cazare este de 15 lei / pat / zi pentru studenţi, respectiv 20 lei / pat / zi pentru salariaţii Universităţii «Alexandru Ioan Cuza» din Iaşi şi 25 lei / pat / zi pentru salariaţii din afara Universităţii «Alexandru Ioan Cuza», în camere cu 2-4 paturi. Pentru servicile de masă avem la dispoziţie cantină-restaurant cu personal calificat, unde se pot servi 2-3 mese / zi la preţuri rezonabile. Staţiunea Biologică Marină «Prof. dr. Ioan Borcea» de la Agigea este situată în imediata vecinătate a mării, lângă Staţiunea Eforie Nord, cu posibilităţi de acces la baza de tratament Eforie Nord şi Techirghiol. statiune_Agigea_2Calea de acces către staţiune recomandată este cea prin Constanţa – Eforie Nord – Port Agigea (fără a intra în incinta portului!), stânga 300 m”, sunt indicaţiile pe care le oferă cei de la Universitatea „Cuza” despre sejurul de vis pe malul mării la preţuri mai mult decât studenţeşti.

Astfel, cazarea se poate realiza, funcţie de preferinţele fiecărui turist, în camere cu 2 până la 4 paturi. În plus, vizitatorii pot avea acces şi la bucătărie sau pot beneficia de servicii all inclusive, acestea cuprinzând cele trei mese ale zilei. Mai mult, reprezentanţii staţiunii anunţă că, pentru o sumă de bani suplimentară, aici pot fi organizate şi cine festive, la cerere.

În plus, cei care nu vor să stea degeaba în concediu pot apela la echipamentele moderne, plătite de universitatea ieșeană, de care dispune staţiunea. Ambarcaţiunea de cercetare, echipamentele de scufundare sau camere foto digitale sunt doar câteva dintre comorile de la staţiunea din Agigea.

Alin A. Gigea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *