Oferă-mi loc în bradul tău!

În plină caniculă, o veste bombă a uimit ţara! Toţi românii au oprit orice activitate, şi-au făcut mânile căuş, le-au apropiat la inimă şi şi-au ascultat ceasul universal. Unii chiar au leşinat de spaimă că nu au prins momentul în care a fost lansată vestea verii! Ştefan Bănică va concerta, pentru al 12-lea an consecutiv, la Sala Palatului, de Crăciun. El va oferi publicului spectacolul „Alerg printre stele”.

Stefan_Banica_jr_2Toate Rodicile au rupt foile xeroxate cu dietele de peste vară (din care au scos salamurile indigeste şi au adăugat maionezele pentru salatele de vinete), bărbaţii purii şi cu libidou scăzut au tăiat raţia de bere şi au înlocuit-o cu ceai diuretic, iar plozii acneici s-au hlizit a pagubă!

Iaca fâs!

Prin cartiere, vestea s-a răspândit ca prin farmec: „Spectacolul «Alerg printre stele» va aduce din nou la Bucureşti, pe 13, 14 şi 15 decembrie, un show impresionant din care nu vor lipsi muzica live, luminile, ecranele, efectele grafice, invitaţii surpriză, dansul şi interpretările de excepţie”.

Aha! Deci, la Bucureşti, nu la Iaşi! Asta înseamnă că iar rupem din alocaţii, de la căldură, din pensia soacrei şi din tichetele de veteran ale bunicului de pe tată. Brav moşneag şi darnic. Oricum nu ştie pe ce lume trăieşte, iar trenurile lui au o singură direcţie – Odessa, înspre Cotu Donului -, nu spre Capitală, unde ne vom întâlni cu freneticul şi cam trecutul Fane Bănică!

„De peste un deceniu, concertele extraordinare susţinute în perioada Crăciunului de Ştefan Bănică reprezintă un mod tradiţional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă”. Aşa o fi, că prea-i zice cu foc! Da’ nu-i gratis, distracţia costă şi nu se intră nici pe cartele, nici pe bonuri de masă. „Biletele cu preţuri cuprinse între 100 şi 250 de lei se pot achiziţiona de la Sala Palatului, Teatrul Naţional, Opera Română, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, Staţia de metrou Unirii 1, Magazinele Unirea (parter), Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Flanco, Diverta, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro. Aţi citit bine: 250 de lei, adică o treime din salariul minim pe economie!

Maică, da’ matale de criză ai auzit?

Ori ţi-ai deschis poate agenţie de vânzare de bilete în rate, că la preţul ăsta e greu de crezut că poate cumpăra careva. Alţii decât nişte nebuni dornici să vadă nişte scălâmbăieli răsuflate şi niște balade care nu sunt bune nici măcar de pus la sonerie, darămite de ascultat. Stefan_Banica_jr_1Ştefane, până şi la Patricia Kaas a fost mai ieftin! Iar tu nu-i ajungi fetei ăsteia nici măcar până la tocul de la papuci!

„Cu mii de concerte în întreaga ţară, peste 240.000 de spectatori doar la show-rile sale de Crăciun, 48 de concerte de Crăciun sold-out la Sala Palatului, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai respectaţi şi iubiţi artişti din România, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune”. Aşa se laudă organizatorii concertului, care, fricoşi că nu vor avea purcel pe masa de Crăciun, anunţă chermeza încă de pe timp de vară! Voi chiar ne credeţi proşti? Până atunci mai avem de pus murături, de făcut zacuşti şi de strâns bani pentru „Pelincile Domnului”, nu pentru zbânţuielile lui Bănică!

Adoratta Flămânzeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *