Ponturi pentru city break. Dilema toamnei: Paris sau Purcica?

Vine weekend-ul și nu aveți niciun plan? E frig afară și nu puteți merge la Purcica sau la ștrand? Nicio problemă. Avem soluția pentru problema dumneavoastră: un city break în cele mai frumoase destinații din Europa! Agențiile de turism au venit în întâmpinarea acestei acute nevoi a ieșenilor cu oferte variate, interesante, accesibile ca preț celor dispuși să-și pună la bătaie – după caz – pușculița, alocația sau moștenirea.city_break_Turnul_Eiffel

Bineînțeles, una dintre cele mai solicitate destinații de weekend este Parisul. Plimbăreții pot ajunge în capitala Franței cu numai 181 de euro de persoană, sumă în care sunt incluse trei nopți de cazare, avionul și toate taxele. La Băile Nicolina nu vezi așa ofertă! Hotelul în  care veți fi cazați se află la numai 11 kilometri de centrul orașului și la 10 kilometri de Charles de Gaulle, dar doar la o plimbare de 20 de minute de renumita Champs Elisees. Unitatea de cazare este clasificată la numai două stele, dar proprietarii spun că turiștii se pot bucura aici de confort și de servicii de calitate.

O altă destinație pentru  ieșenii care cred că Mihaela Rădulescu este obiectiv turistic este Monte Carlo. city_break_Monte_CarloTrei nopți de cazare și avionul costă aici 272 de euro de persoană. Plecarea se face din București, iar hotelul în care veți fi cazați este unul bine dotat, modern și confortabil, ideal pentru călătoriile de afaceri sau pentru un city break.

Pentru cei care au copii sau care au dat în mintea lor, destinația ideală se află tot în Hexagon. La Disneyland poți ajunge în perioada 1 – 4 noiembrie cu numai 241 de euro de persoană.

Cei care vor un weekend puțin mai activ pot alege ofertele la ski. Acestea sunt valabile în perioada 21 – 28 decembrie și sunt adevărate chilipiruri. Șapte nopți de cazare la Grenoble costă 193 de euro, în zona Alpilor ajung la 143 de euro de persoană, iar la Val Thorens la 181 euro de persoană.

Sexăndzăcity Break

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *