Ponturi pentru un look ireproşabil

Cromatica machiajului din această vară a fost o explozie de culorii vii, calde, motiv pentru care sezonul rece vine o cu o serie de noutăţi.

Make-up artistul Elena Bostan recomandă doamnelor şi domnişoarelor care vor să arate bine şi să fie în trend, să apeleze la machiajul natural pe timpul zilei, iar pentru seară ochii să fie puternic conturaţi.

 “În această toamnă-iarnă, «smokey eyes» rămân în top, de această dată textura metalică fiind potrivită pentru seară sau pentru petreceri. Pentru zi, mizăm pe machiajul natural, sprâncenele bine definite, obrajii conturaţi şi rujurile mate. Accentul va fi ori pe ochi, ori pe buze, în funcţie de tăria culorii”, ne spune Elena Bostan.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Pentru buze, puteţi opta pentru culori precum portocaliu, vişiniu sau roşu, iar în materie de farduri, nuanţele profunde de albastru, cenuşiu şi mov sunt vedetele sezonului, dar… atenţie!:

“Rujul corai sau portocaliu nu este uşor de purtat. În alegerea nuanţei, trebuie să se ţină cont de culoarea tenului şi a danturii. Orange-ul are tendinţa de a face dantura să pară mai galbenă”, ne sfătuieşte Elena.

Trăsăturile feţei pot fi accentuate în nuanţe plăcute, de piersică, roz sau coral, pentru ca fizionomia feţei să pară perfectă, sculptată. După o lungă perioadă de timp în care tuşul a stat sub anonimat, tot mai multe femei au început să îl folosească, chiar şi pe timpul zilei.

“Tuşul a devenit aproape la fel de utilizat ca şi mascara, în ultima perioadă. Disponibil într-o varietate de culori şi tipuri de aplicare, acest produs poate fi utilizat atât în machiajul de zi cât şi în cel de seară. Diferenţa este dată de grosimea şi lungimea liniei trasate. O linie foarte fină trasată, exact la baza genelor, are rol de a accentua privirea şi de a face genele să pară mai dese, într-un mod natural. O linie mai groasă şi prelungită, mai mult decât conturul natural al ochiului, poate transforma privirea complet, iar look-ul poate fi ideal pentru seară sau petreceri tematice. It`s up to you!”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *