Popa, la al treilea descălecat

Ionut-Popa

Ionut Popa

Antrenorul Ionuţ Popa, care se bucură de multă simpatie în rândul fanilor ieşeni, ce l-au numit în urmă cu ceva timp chiar „rege“, a declarat că nu ar fi venit la gruparea din dealul Copoului dacă nu ar fi crezut în promovare.
„Dacă nu credeam în promovare, nu mai veneam la Iaşi! Am venit la Iaşi să discut eventuala preluare a echipei… Le-am cerut voie jucătorilor să conduc eu antrenamentul din această seară şi ei mi-au dat voie! Am discutat şi cu Leo (n.r. – managerul general Leontin Grozavu) şi cu primarul (n.r. – Gheorghe Nichita), dar n-am semnat încă nimic. Trebuie să-mi rezolv ultimele probleme cu CS Mioveni. Ar mai rămâne o problemă: nu ştiu dacă voi putea sta pe banca Iaşului etapa următoare. Când eram la Mioveni, la meciul cu Astra, am fost trimis în tribune şi am primit două etape de suspendare. Am stat o etapă la meciul cu Târgu Mureş şi a mai rămas o etapă de suspendare. Trebuie să văd exact dacă acea etapă de suspendare se aplică şi la Liga a II-a“, a spus Ionuţ Popa.
Tehnicianul a mai adăugat că principalele contracandidate ale Iaşului la promovare sunt Delta Tulcea, Viitorul Constanţa şi Farul Constanţa: „Din ce am văzut eu până acum, ne vom bate la promovare cu Delta Tulcea, Viitorul Constanţa şi Farul Constanţa. Oricum, important este să jucăm noi bine, să strângem puncte şi să aducem publicul ieşean din nou alături de această echipă. Am mai spus-o şi repet, pentru mine Iaşul ocupă un loc special în sufletul meu. Îi respect pe suporterii ieşeni şi sper că aceştia vor veni în număr cât mai mare să ne susţină“.
Ionuî Popa a mai precizat că nu ştie exact dacă va mai aduce jucători la echipă: „Am înţeles că ar fi câteva posturi deficitare, dar nu ştiu dacă mai aducem jucători. Să aduci la repezeală jucători, te poţi păcăli uşor. Deocamdată a venit Vladu, un jucător de bandă stângă, care a fost pus pe liber de Mioveni. Chiar m-a mirat decizia celor de acolo, dar e bine că a ajuns la noi“.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *