Poroşnicu va străbate Mexicul în lung şi-n lat

Geanina-Porosnicu

Geanina Porosnicu

Nu mai e un secret pentru nimeni că unii dintre apărătorii de succes din Baroul Iaşi, vorbim aici doar de cei cu venituri de câteva mii bune de euro lunar, îşi permit vacanţe în locaţii luxuriante, unde cei mai mulţi dintre noi nici măcar nu îndrăznesc să viseze noaptea (că ziua suntem la muncă). Un exemplu în acest sens îl reprezintă avocata Gianina Vera Poroşnicu care, pe lângă obiectele tipic feminine necesare înfrumuseţării, alocă din onorariul de apărător sume importante pentru o pasiune mai mult decât arzătoare: călătoriile în cele mai îndepărtate locuri de pe pământ.

După ce a străbătut Asia şi Africa de la un capăt la altul şi a vizitat zeci de temple, biserici, moschei şi locuri unice, încărcate de istorie străveche, Gianina şi-a propus să dezlege tainele culturii şi civilizaţiei precolumbiene, adică să cunoască şi celălalt capăt al mapamondului pe care nu l-a vizitat încă: America de Sud şi America Latină.

“În noiembrie, timp de trei săptămâni, voi merge prin mirificele locaţii din Mexic, începând cu Complexul Teotihuacan unde se află celebrele Piramide ale Lunii şi ale Soarelui, şi terminând cu zonele cele mai pitoreşti din oraşele mexicane: Taxco, Mexico City, Acapulco, Oaxaca, Palenque, Puebla ori San Cristobal de las Casas. Călătoriile te hrănesc şi îţi dau aripi să supravieţuieşti într-o lume anostă, grea. Pentru mine, călătoriile reprezintă pasiunea care îţi hrăneşte sufletul. Am vizitat locuri deosebite din China, Malayezia, Cambodgia ori Vietnam însă cel mai mult m-a impresionat frumuseţea unică, de neegalat a Indiei. E o ţară unică încărcată de religie şi spiritualitate”, a arătat Poroşnicu.

Avocata recunoaşte, totuşi, că are o doză rezonabilă de snobism:
Ca orice femeie ce se respectă recunosc că uneori dau bani grei pe îmbrăcăminte de calitate însă pasiunea vieţii mele sunt călătoriile deoarece mă interesează mereu să explorez noutatea, să văd şi alte lumi paralele”.

Altele decât sala de judecată.9 comentarii

Lasa comentariu
  1. COleg jurist

    Si in Bucuresti de cind a plecat, se descurca foarte bine avocata Porosnicu!Am vazut-o de citeva ori in instanta si am remarcat-o!Chiar e buna profesionista!

  2. Anisoara

    Doamna Porosnicu mi-a fost avocata in 2000 si am fost extrem de multumita.Ma bucur ca o vad si azi foarte implinita profesional.

  3. Nanu Felicia

    Putine femei reusesc in profesie.Avocata Porosnicu e una dintre ele ! Felicitari pt. reusita in viata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *