Postarea zilei pe facebook

Din ciclul ‘hai  să ne băgăm singuri în seamă , dacă alții nu o fac’, redăm o postare de pe facebook a consilierului județean Liviu Brătescu.În acest fel,  reparăm o nedreptate istorică la adresa domniei sale. I-am zugrăvit aici pe toți liberalii,Bodea, Alexe, Timofciuc, Boz, Ignat, Dangă, etc. șamd. Rîndurile de față  dovedesc că nu l-am uitat .

În „gratitudinea“ sa, domnul Maricel Popa mă apeleză „domnul profesor universitar“ sau, mai nou „domnul academician“, eu nefiind profesor uicicadrul Academiei Române. E drept, am predat pentru câţiva ani la Roman şi am examenul de definitivat luat. Aş prefera ca „gratitudinea“ domnului Popa să se manifeste, în schimb, ceva mai des asupra locuitorilor judeţului Iaşi şi treburilor complicate cu care a fost însărcinat de colegii săi consilieri judeţeni din cadrul majorităţii. Asta ca să ne putem adresa şi noi, cu tot respectul cuvenit funcţiei sale, cu „domnule preşedinte“.

În acelaşi timp, tot ieri, în plenul CJ, am văzut cum domnul Popa purta grija unor consilieri liberali pe motiv că nu sunt oameni de afaceri de anvergură, ci… bugetari. Nu ştiu în ce măsură statutul de cercetător al Academiei intră la capitolul „bugetari“, dar nu aş vrea să începem să discutăm despre succesele fulminante obţinute de Maricel Popa ca om de afaceri de anvergură cel puţin regională, dacă nu planetară.

Fără comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *