Cică Răzvan Simion și Lidia Buble ar fi gata să o ia pe drumuri separate

Ultimele doua luni au ridicat multe semne de intrebare referitoare la relatia Lidiei Buble si Razvan Simion. Au aparut chiar zvonuri conform carora cei doi s-ar fi despartit, iar fotografiile postate de solista pe conturile personale de socializare par a confirma acest lucru.

De mai bine de doua luni, Lidia Buble si Razvan Simion nu s-au mai afisat impreuna. Mai mult de atat, si pozele cu cei doi impreuna au disparut complet. Cantareata apare numai singura in toate fotografiile, iar ultima postare a lui Razvan care ii era adresata Lidiei a fost facuta in luna iunie. „Astazi este despre ea… La multi ani, Ţuţurina mea!”, a scris el cu ocazia zilei de nastere a artistei.

In urma cu o luna, Razvan s-a intors in vacanta cu piciorul stang in ghips pana la genunchi. Nu a fost o simpla entorsa, ci chiar a trecut printr-o operatie in urma careia s-a ales cu mai multe suruburi in picior, dar si cu dureri groaznice.

Cu toate acestea, surse apropiate au dezmintit faptul ca cei doi s-ar fi despartit.  

”Dimpotriva, Lidia si Razvan sunt mai bine ca oricand. Zilele trecute, acestia au fost, impreuna bineinteles, la studio, unde Lidia a finalizat noua piesa, „Camasa”, pe care urmeaza sa o lanseze in aceste zile”, au declarat prietenii apropiati ai celor doi.

Lidia Buble si Razvan Simion formeaza un cuplu de mai bine de doi ani, insa si-au oficializat relatia abia dupa ce prezentatorul tv a divortat de mama copiilor sai, Diana.

SURSA;ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *