Povestea Scutecului de Aur. Prinţişorul lui Kate şi-a întâlnit Ursitoarele

Veste mare la Palat! În prima zi a săptămânii s-a născut un nou rege al Marii Britanii. Aşteptat ca nimeni altul, pândit de mii de camere de luate vederi şi miliarde de ochi, băieţului lui Kate şi al lui William, nepoţii Reginei Elisabeta, a venit pe lume.

Numai cine nu a vrut nu a aflat câte guri de aer a tras Kate în timpul celor nouă luni de sarcină, câte pofte culinare a fost obligată să-şi reprime (ca să nu-şi dea silueta peste cap) ori câte ore s-a luptat cu greţurile. Kate_William_copil_2Apoi, pe măsură ce momentul fericit se apropia, se lansase chiar o bursă a pariurilor: ce zodie va fi copilul, ce sex va avea, cum îl va chema, ce trabucuri va fuma şi tot felul de astfel de prostii care nu prea au legătură cu funcţionarea normală a unui neuron.

Oameni buni, s-a născut un OM! Că o fi el un viitor rege sau nu, că o fi un mare monarh, până una-alta este un bebeluş care cântăreşte un pic mai puţin decât două sticle de Coca-Cola şi care are acum un statut de dependent de lactaţie. O fi sugând el la sân de ducesă, dar vă spunem noi sigur că murdăreşte scutecele şi regurgitează la fel ca şi fecioraşul ultimei ţărănci. Iar dacă nu credeţi, ia mai citiţi voi „Prinţ şi cerşetor” ca să vă mai reveniţi.

harta_astrologicaAm văzut mare bucrie, dusă până la extaz, prin toate ţările. Fraţilor, e un moment fericit şi la fel ar trebui să ne bucurăm de naşterea oricărui copil, dar chiar să ne ţinem de garduri şi să urlăm isteric… Sau o fi fost efectul berilor dughite în aşteptarea tăierii cordonului ombilical…

Proorocirile de pe Facebook

Lăsând deoparte ţicneala maselor, noi îi urăm bun venit pe lume prinţişorului! Să fie fericit şi să aibă o viaţă frumoasă! Să-şi fie sieşi prieten, că de restul au alţii grijă.

Primele Ursitoare s-au grăbit să citească în stele ce viitor va avea copilul, iar pe Facebook deja au apărut zicerile. „La o primă privire, am impresia că el va însemna o cotitura în istoria monarhismului. Trigonul pe semne de apă, precum şi Ascendentul şi Soarele tot pe apă ne duc cu gândul mai mult la un lider spiritual, iar Venus conjunct Regulus ne arată că va conduce mai mult prin sensibilitate şi frumuseţea sentimentelor”, spune un astrolog pe reţeaua de socializare.

Nu întrebaţi ce-i ăla Trigon de Apă, luaţi de bun şi mergeţi mai departe cu lectura. „(…) punctul de cotitură pentru monarhie pe care-l va reprezenta rezidă tocmai în careul în T: cei doi guvernatori ai ascendentului sunt în opoziţie (Pluto în Capricorn şi Marte în Rac) şi-şi descarcă energiile prin intermediul dublului careu cu Uranus în Berbec pe casa CASEI (regale?). Rezultă o restructurare în forţă a structurilor impuse de familie şi de mediul în care e născut, o reconfigurare a CASEI. Poate că va fi sau nu va fi sfârşitul monarhiei britanice, dar cu siguranţă aceasta nu va mai fi la fel”. Hopa! I-auzi veste! Oare peste câţi ani se va împlini previziunea?

Destin spiritual

Cică prinţişorul are trecută în harta natală o deziluzie a regalităţii, „dată de opoziţia cu Neptun”. Cum cine-i Neptun? Zeul Apelor, băiatul ăla cu Tridentul care face prăpăd prin oceane când se înfurie. Kate_William_copil_1Dar mai este şi simbolul iubirii perfecte, aşa zice astrologia. Ursitoarele continuă şi spun că „este nevoie de această deziluzie a realităţii tocmai pentru ca acest copil să-şi împlinească destinul său cu adevărat spiritual, reprezentat de Marele Trigon pe semne de apă. Aşa că poate nu s-a născut un lider politic, un monarh, ci un om înţelept, un om care va ajunge la sufletele tuturor, dar care va trebui să răstoarne lumea pentru aceasta”.

Nu sună rău. Dacă e înţelept e bun, dă de pomană la sărmani şi face acte caritate. Cu monarhia, mai vedem noi, că are timp prinţişorul să crească. Dar oare ce ne-o aduce nouă, românilor, înrudirea cu el? Prin alianţa dintre casele regale, el este nepotul Prinţesei Margareta. Poate faza cu înţelepciunea o va desăvârşi printre noi, ca să pricepem cum gândeşte şi trăieşte un cap (ne)încoronat, că nu degeaba şi-a cumpărat bunicul lui acareturi prin Ţara lui Dracula…

Diana De Poitiers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *