Poza asta nu a fost publicata niciodata! Bianca Dragusanu, cu lenjeria intima la vedere, pe vremea cand era „blonda lui Bote”

Daca acum are o situatie financiara excelenta si isi castiga banii din afaceri si din contracte de imagine, in trecut Bianca era vazuta foarte des pe podium, la diverse prezentari de moda.

Fosta doamna Slav nu spunea „nu” propunerii de a prezenta haine pe la diverse prezentari de moda, chiar daca asta insemna sa apara, cum este cazul imaginii de mai jos, cu lenjeria intima la vedere.

Imbracata intr-o rochie vaporoasa, galbena, prin care i se vad picioarele interminabile, Bianca, pe atunci cunscuta drept „blonda lui Bote”, pasea sigura pe ea pe podium, in timp ce zeci de jurnalisti incercau sa-i faca cea mai reusita fotografie.

Un amanunt a fost insa „scapat”, cel mai probabil intentionat. Rochia ii lasa la vedere nu doar picioarele, ci si chilotii, alesi in aceeasi culoare pentru a nu crea o imagine si mai neplacuta.

Imaginea a fost postat de roscata pe Facebook insotita de o descriere motivationala. „Mergi cu incredere in directia visurilor tale.Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o,vor veni momente fericite…Increderea infloreste in inimile mari!” .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *