10 lucruri despre Reghecampf pe care nu le ştiaţi! Ce face antrenorul Stelei în afara terenului

Antrenorul Stelei îşi dezvăluie din secrete în cadru unui reality-show. Filmat aproape non-stop, stelistul nu şi-a putut ascunde anumite „feţe” care altfel ar fi rămas necunoscute publicului.

 

►De curând, familia Prodan-Reghecampf a achiziţionat o barcă, în culorile lui Dinamo, a cărei valoare este de aproximativ 130.000 de euro. „Ăsta este un ritual cu condusul. Are ochelari de soare de lac, are o şapcă specială, are un echipament special pe care-l îmbracă. Este comandat, are permis, a făcut şcoală. A fost plecat, a dat examene pe la Constanţa”, a declarat soţia lui.

►Reghe are o pasiune care îl costă peste 2.000 de lei în fiecare lună. Înainte de a pleca în cantonamente sau în concedii, antrenorul îşi face singur trabucurile şi ia cu el cele mai bine făcute 6 exemplare.

►Un alt hobby al tehnicianului este gastronomia! Preparatul preferat: cartofi prăjiţi cu aripioare şi salată de varză. „Dacă nu mă făceam fotbalist, cred că mă făceam bucătar”, a mărturisit antrenorul Stelei.

►La întrebarea: „Dacă ai prinde peştişorul de aur, care ar fi cele trei dorinţe pe care ţi le-ai pune?”, antrenorul echiperi Steaua a răspuns: „Eu? N-am decât o singură dorinţă. Să îmbătrânesc cu Ana şi cu copiii, fericiţi.”

►Este foarte superstiţios. Are o brăţară norocoasă, pe care a purtat-o la toate meciurile câştigate, şi se îmbrăcă cu aceleaşi haine la fiecare partidă.

►Melodia preferată a lui Reghe este „Love is in the air”, iar cântăreţul favorit – Michael Jackson.

►S-a îndrăgostit pentru prima oară la 11 ani. „Era o fată din cartier. Eram amândoi la şcoală. Eram tare mândru că aveam prietenă, iar prietenii mei mureau de gelozie.”

►Recunoscut pentru antrenamentele sale dure, Laurenţiu are grijă şi de dieta jucătorilor. Aşadar, Reghecampf merge personal în camerele jucătorilor în căutare de ciocolată şi alte delicii culinare interzise sportivilor: „Când mai merg prin camerele lor şi găsesc anumite lucruri pe care nu au voie să le mănânce, le confisc. Le spun jucătorilor <mulţumesc mult că mi-aţi cumpărat ceva pentru Bebe! (n.r fiul său)>”.

►A avut parte de o nuntă-surpriză! Soţia sa şi cei 180 de invitaţi l-au luat pe nepregătite, dar Reghe a făcut faţă cu brio surprizei. Punctul culminant al chefului a fost momentul în care a trebuit să execute un dans special pentru soţia lui. Conform tradiţiei greceşti, Anamaria s-a aşezat în genunchi, iar „Reghe” a trebuit să se unduiască şi să bea dintr-un pahar fără să îşi folosească mâinile.

►A avut o copilărie marcată de restricţii. „Eu n-am avut parte în copilăria mea să mă uit la desene animate sau să merg să văd Disneyland sau lucruri de genul ăsta. Pentru mine, copilăria a fost numai fotbal. Eu nu aveam voie să mă joc împreună cu alţi copii afară, eu nu aveam voie să fac absolut nimic. Trebuia să joc numai fotbal. Tatal meu m-a trimis la fotbal la 6 ani şi vreau să spun că era greu, eu stăteam foarte departe de stadion, la 3-4 kilometri, şi îmi luam gentuţa şi mergeam în fiecare zi la antrenament, că ploua, că ningea, că era soare, eu eram la antrenament”, a spus Laurenţiu.

Sursa: protvmagazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *