Prea multă cinste dăunează grav candidaturii

Prea multă cinste dăunează grav candidaturiiMă numesc Gabriel Rădună, sunt ieşean şi candidez pe Colegiul 1 la Camera Deputaţilor din partea Partidului Ecologist Român. Am 45 de ani, iar meseria mea este de constructor.

Am decis ca sloganul meu să conţină singura promisiune pe care o voi face: „Fur mai puţin ca ei!”. Cine bagă un leu într-o campanie electorală, dacă va ajunge în funcţia râvnită, va dori înapoi de zece ori mai mult. Toţi candidaţii se prezintă oameni cinstiţi, dar realitatea este cu totul alta.

Dacă aş spune că nu fur, nu aş fi crezut. Dacă aş spune că fur, aş trece drept un candidat neserios. De aceea, vă spun doar atât: Fur mai puţin ca ei!

PSD a fost la guvernare şi a furat. PNL a făcut la fel. A venit la guvernare PDL. Au furat la fel ca cei dinaintea lor, numai că, fiind criză, furtul a fost mai vizibil. USL nu e mai prejos în tâlhărie. Din păcate, în ciuda haiduciei practicate, guvernările de până acum nu au lăsat nimic bun în urmă.

Am convingerea că românii s-au săturat. Au văzut că, indiferent că au ales PDL sau USL, furtul a rămas la loc de cinste. Le transmit românilor dezamăgiţi să nu-şi piardă încrederea, să voteze candidaţii partidelor mici, care nu au mai fost la guvernare şi nu au dezamăgit.

Le promit alegătorilor că dacă mă vor vota, spre deosebire de candidaţii PDL şi USL, voi lăsa şi lucruri bune în urmă.

 

Gabriel Rădună

candidat din partea Partidului Ecologist Român

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *