Prima fila a unei telenovele la varf! Imaginile care dovedesc legatura mai mult decat intima dintre Udrea si Basescu!

Arestarea Elenei Udrea a dat nastere, in media, unei intrebari care a fost repetata sistematic pe mai multe posturi tv. De ce a lasat-o Traian Basescu din brate pe fosta lui consiliera? Unul dintre putinii oameni despre care a spus ca nu l-au tradat, Udrea s-a bucurat mereu de sustinerea fostului presedinte, iar relatia lor a fost, tot timpul, una foarte apropiata. O relatie profesionala, dar si de prietenie, prietenie prezentata de unii carcotasi intr-o forma mult mai plastica.


Cu tortul la Cotroceni, chiar in prima zi de Paste

Elena Udrea era imbracata foarte provocator

Elena Udrea era imbracata foarte provocator

Inca din 2008, atunci cand la finalul anului a devenit ministru al turismului, chiar si atunci cand tot romanul sta alaturi de familie, mai precis in prima zi de Paste, Udrea arata ca Basescu este o persoana foarte importanta pentru ea. La acel moment, intr-o zi in care putini oameni ies din casa, fostul ministru a mers la Cotroceni, intr-o vizita privata la fostul presedinte.

Elena Udrea a cumparat cadoul pentru Traian Basescu

Elena Udrea a cumparat cadoul pentru Traian Basescu

Si nu s-a dus cu mana goala! Inainte, s-a deplasat la o cofetarie de fite de pe Dorobanti, a cumparat un cos cu dulciuri, un tort, iar dupa ce produsele au fost asezate atent de o angajata pe scaunul din dreapta, fosta sefa a PMP a demarat spre Cotroceni.

Masina in care se afla Elena Udrea se pierde pe aleile de la Cotroceni

Masina in care se afla Elena Udrea se pierde pe aleile de la Cotroceni

Cu un decolteu generos, doamna Udrea a intrat pe poarta Palatului, acolo unde a stat mai multe ore.

La scurt timp, Elena Udrea intra pe poarta de la Cotroceni

La scurt timp, Elena Udrea intra pe poarta de la Cotroceni

In 2008, Pescariu o imprumuta cu sume importante
Un alt aspect este foarte interesant. Procurorii care au cerut arestarea Elenei Udrea in Dosarul Microsoft, au aflat ca, in 2008, fosta sotie a lui Dorin Cocos avea deja legaturi extrem de bine inchegate cu Dinu Pescariu, cel care a facut denuntul la DNA impotriva ei.

Elena Udrea se asigura ca tortul pentru Basescu sta foarte bine pe scaun

Elena Udrea se asigura ca tortul pentru Basescu sta foarte bine pe scaun

Atunci, aceasta ar fi primit de la fostul tenismen, cu titlul de imprumut, suma de 200.000 de lei (aproximativ 40.000 de euro). Poate inca un semn ca Traian Basescu, cel care a reitereat ca are incredere in corectitudinea fostei lui colaboratoare, ar fi putut sa stie despre legaturile pe care Elena Udrea le avea cu anumite personaje, nume importante din dosarele de coruptie de pe masa procurorilor.
 

Sursa: cancan.ro

2 comentarii

Lasa comentariu
  1. un roman mai prost

    O Mata -Harita, rezultatul societatilor secrete, organizatilor secrete care conduc Romanaia din umbra. Un produs mediatic.Nu exista nici un dubiu ca nu a fost racolata,formata,lansata, folosita, creata ascensiune spre virf de catre de servici.

  2. un roman mai prost

    ia sa fie intrebat de Procurori militari, de contrainformatile Statului si Capitanul, o cite ar iesi la suprafata, ar ramine romanii coplesiti, de toate dedesubturile din culisele Puteri.Cite se vorbesc se trateaza in umbra, cind mai sunt saltati cite un greieras, greierasa de Stat. Sunt numai dosare , fara valoare, cele mari, sunt puse sus tacere Secret de Stat, Top Secret, ptr idioti si prostime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *