Antonia il da in judecata pe Alex Velea! Este INCREDIBIL ce ii va cere sa faca! Numai cuplul Guta – Beyonce avea problemele astea

Antonia mai are mult de tras prin tribunale pentru a-si rezolva toate problemele. Cantareata si-a facut planul de atac si asteapta acum pronuntarea divortului.

Vincenzo si Antonia se lupta pentru custodia fetitei lor, Maya. Bruneta are insa inca o problema care o macina teribil.Este vorba de numele baietelului pe care l-a adus pe lume in urma cu trei saptamani. Cel mic, nascut Castellano, dupa numele sotului, va purta numele Velea. Aceasta schimbare de nume va fi facuta dupa divort, cand Antonia va cere in instanta ca Alex Velea sa faca testul de paternitate.

Primul termen al divortului dintre Antonia si Vincenzo va avea loc pe 27 februarie. Dupa asta, cantareata va putea reveni la numele de fata, Iacobescu.

Din ce in ce mai trista

A nascut pe 27 decembrie si atat ea cat si Alex Velea s-au aratat extrem de fericiti ca au devenit parinti. In ultima vreme, insa, Antonia pare sa se simta mai trista, iar mesajele ei au ajuns sa ii sperie pana si pe fani.

Multa lume vorbeste despre depresia postpartum sau starea de tristete care poate sa apara dupa nastere. Se pare ca Antonia nu a fost ferita nici ea de aceasta problema cu care se confrunta tot mai multe mame din Romania.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *