Prima imagine cu ADELINA PESTRIŢU după zvonurile că ar fi însărcinată. Burtica e din nou la vedere! „O să faci un bebe…“

Relaţia dintre Adelina Pestriţu şi Speak pare să fie mai solidă ca niciodată, iar fanii aşteaptă cu sufletul la gură momentul în care vor anunţa că se pregătesc să devină părinţi.

Iar acest moment nu pare să fie desprins dintr-un  viitor prea îndepărtat, nu dacă ne la ultimele imagini postate de cătreAdelina Pestriţu, în care vedeta TV este cu burtica la vedere, iar abdomenul ei pare să fie mai proeminent decât a fost vreodată. La câteva ore după ce au apărut primele zvonuri că se pregăteşte să devină mămică, Adelina Pestriţu a postat o nouă fotografie în care de asemenea se poate observa burtica specifică unei femei care urmează să fie mamă.

De asemenea, vedeta apare într-o fotografie pe Facebook în care le are alături pe două dintre prietenele ei, dar şi un copil. La o privire atentă, iubitei lui Speak i se poate observa, prin rochia de plasă în care apare îmbrăcată, abdomenul care nu mai e deloc plat. De asemenea, această imagine vine parcă să confirme zvonul că ar fi gravidă, iar nici fanii nu s-au putut stăpâni şi i-au lăsat numeroase mesaje precum „Mi-aş dori să aud că o să faci un bebe! Te pup, frumuşico“.

In imaginea postată pe o reţea socială, Adelina Pestriţu e din nou cu burtica la vedere

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *