PRO TV a anunţat grila de toamnă: Ce vedete şi programe lipsesc

În grila de toamnă anunţată de PRO TV se regăsesc emisiunile Vocea României, Masterchef şi serialul Las Fierbinţi, dar lipsesc show-urile „Românii au talent” şi „Dansez pentru tine”.

PRO TV a anunţat în mod oficial programele care vor putea fi urmărite în această toamnă. Este vorba despre Vocea României, Masterchef şi serialul Las Fierbinţi, potrivit unui comunicat de presă. Reprezentanţii postului nu fac nicio menţiune referitoare la emisiunea Dansez pentru tine, care în mod tradiţional făcea parte din grila de toamnă, sau la show-ul Românii au talent, care se regăsea, de obicei, în grila de primăvară.

Emisiunea Vocea României va continua în formatul cunoscut, deşi după plecarea lui Horia Brenciu postul de televiziune anunţase că emisiunea se va transforma într-o competiţie de talente pentru copii. Ulterior, s-a revenit asupra acestei decizii.

Pe de altă parte, dintre vedetele care vor continua să apară la PRO TV, sunt enumerate Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Cătălin Măruţă, Andra şi Cabral. Marii absenţi sunt Pavel Bartoş, Smiley, Loredana, Ştefan Bănică şi Mihai Petre.

Sursa: gandul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *