PRO TV va difuza un alt show în locul emisiunii ”La Măruță”

Emisiunea ”La Măruță” nu va mai fi difuzată de PRO TV de la 18.00, așa cum sunt obișnuiți telespectatorii. De la această ora va fi difuzată o emisiune nouă, de tip fake reality, ”Lecții de viață”.

Emisiunea va fi în grilă de la ora 18.00, cînd, în mod normal, se difuzează La Măruţă, potrivit paginademedia.ro.

Astfel, ”La Măruţă” va începe mai devreme, de la ora 16.00. Va face o pauză pentru ştirile de la ora 17.00 şi revine până la ora 18.00, când începe Lecţii de viaţă.

Cum va fi noua emisiune, ”Lecţii de viaţă”

„Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Adio-Happy-Hour-Cătălin-va-prezenta-La-Măruţă

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *