Prodanca și Reghe se țin de porcării! Pe bune!

Anamaria Prodan are mare fler în afaceri, vedeta şi soţul ei s-au lansat într-un business mai puţin obişnuit, deţin o fermă de porci foarte rari în România, care i-a adus sume uriaşe în cont şi cifrele sunt într-o continuă creştere.

Surse din preajma celor doi susţin, potrivit stirilekanald.ro, că ei s-au apucat de crescut animale şi proiectul a şi început să dea roade.

In urma cu trei ani, Laurentiu Reghecampf a decis sa investeasca o suma importanta de bani intr-o ferma de porci, iar Anamaria a fost cea care a supervizat afacerea. Rasa pe care o cresc cei doi se numeste Pata Neagra sau Jamon iberic si este cea mai scumpa din lume. Porcul iberic negru este hranit in cea mai mare parte cu ghinda, de aceea un kilogram de carne, care capata un aspect marmorat, nu coboara niciodata sub 100 de euro! Business-ul a fost un pic dificil la inceput pentru soti, dar acum, ei sunt multumiti de incasari si chiar au achizionat inca un lot de animale pentru o noua productie, au dezvăluit persoane apropiate familiei Reghecampf.

SURSA:ziarulring.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *