Radu Vâlcan zice că Adela Popescu, soția sa, îl terorizează!Citește aici „rețeta”!

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.  De curând, actorul a scris, pe blogul său, că se simte “terorizat” de ritualurile de înfrumusețare ale soției lui.

Vâlcan a avut o reacție amuzantă cu privire la ritualurile de înfrumusețare ale soției sale, făcând referire la pasiunea acesteia de a-și cumpăra cosmetice.  ”Nu mai pot cu uleiul de hamamelis, crema cu aloe şi extractul de jojoba. Când aud de argan pur şi simplu mă înfior. M-aş ascunde în baie de frică, dar ce să vezi? Mă pândesc zeci de borcănaşe şi flacoane, mai mici sau mai mari, naturale şi nu prea, cu miros plăcut sau înţepător şi cu o întreagă grădină botanică pe etichetă”, a scris acesta pe blogul său.

Radu Vâlcan a spus că în baie are loc doar pentru  “un parfum, un after-shave şi o spumă de ras”.

“Dacă mergem în vacanţă pe undeva, nu există să nu găsească nu ştiu ce cremă cu extract de lotus, un şampon 100% natural cu miros oribil, dar pentru păr strălucitor şi un săpun ce aduce mult cu cel făcut de bunicii de la ţară, dar, chipurile!, miraculos pentru piele.  O văd cum aşteaptă câte o lună lansarea la crema aceea care îţi ia ridurile cu mâna, când ea n-a avut niciodată nici un rid. Sau cum stă câte 15 minute, ritualic, în fiecare sâmbătă, cu ceva iaurt şi castraveţi pe faţă, care, vezi Doamne, „rejuvenează” pielea. Păi cine, cine în afară de producătorii de cosmetice a mai folosit vreodată cuvântul ăsta: re-ju-ve-nea-ză?”, a mai scris acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *