Cosette și Postolache, „divorțați” dar împreună

Mare lansare de partid, la Iași, dragi bârfitori, unde USR-ul – pentru cine nu știe, partidulețul ăla gonflat până a ajuns în Parlament – și-a deschis filială locală. Nu știm cum e posibil ca un partid să activeze de vreun an, să aibă parlamentari de jumătate și să nu aibă filială într-un oraș ca Iașul, dar iaca se mai întâmplă. Iar liderul filialei locale este tocmai deputata Cosette Chichirău, care s-a remarcat până acum prin Parlament cu pancartele anti-orice și cam atât.

Până una alta, Cosette ne anunță că nu este singură la filiala locală USR. Ce-i drept, nu știe nici numărul exact al membrilor, care, după cum spune, ar fi mai aproape de 10, decât de 100.

Lansarea USR a coincis și cu un „divorț”, unde Cosette a declarat că de desprinde de „Pentru Iași”-ul lui Postolache. Cei doi lideri de mari partide vor rămâne prieteni și colaboratori pe proiecte dintre cele mai importante, cum ar fi drepturile minorităților sexuale, protejarea pârșului de pădure sau promovarea mersului pe trotinetă la serviciu. Să le urăm succes…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *