Raluca Turcan este dependentă de „ă”!

Raluca Turcan

Raluca Turcan

Ăăă… venită la Iaşi, ăăă, deputatul Raluca Turcan, ăăă, a participat la conferinţa „Artele spectacolului muzical, încotro”, organizată de Beatrice Rancea, directorul Operei Naţionale Române din Iaşi. Parlamentarul de Botoşani este, în altă ordine de idei, o doamnă, în adevăratul sens al cuvântului, cu o coafură impecabilă şi o ţinută zveltă. Chiar şi în ceea ce priveşte discursul ar fi fost în regulă, dar… dependenţa de ”ă” pare a fi o hibă care strică mai mut sau mai puţin (în funcţie de gusturi şi pregătire) impresia generală.

„Ăăă… fiind din Botoşani, mereu am venit, ăăă, cu părinţii mei în Iaşi să respir aer de calitate. Ăăă, Iaşul aduce aerul cultural de calitate! Având prieteni aici, am, ăăă, fost anunţată că, ăăă, viaţa culturală a suferit o explozie. Nu pot să, ăăă… nu mulţumesc, ăăă, doamnei Rancea, ăăă, pentru că, ăăă, a deschis publicului larg Opera. Ăăă, şi eu sunt un consumator de cultură!”, ne explică plină de emoţie deputatul.

Un domn din sală nu s-a putu abţine să nu comenteze discursul invitatei:

„Ooo, dar ce frumos ştim să vorbim!”. Pesemne că a trecut peste gramatică şi a auzit cu ochii mai mult decât „ă”-urile care pe noi ne zgâriau pe creier!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *