Război în modă! Sonia Trifan tună şi fulgeră că Drăguşanca îi copiază creaţiile

Bianca Drăguşanu (33 de ani) s-a lansat cu surle şi trâmbiţe ca designer vestimentar. Ea a avut ceva prezentări de modă până acum, lăudându-se în stânga şi-n dreapta că a făcut ţinute ca nimeni altcineva. Doar că s-a ridicat o voce care spune că rochiile roşcatei nu sunt altceva decât nişte imitaţii… Cel puţin aşa susţine Sonia Trifan (37 de ani), care se plânge pe la prietene că Bianca o copiază. Analistul vestimentar Alin Gălăţescu (45 de ani) le pune însă cu botul pe labe pe amândouă. Rochiile sunt asemănătoare dintr- un punct de vedere: sunt de proastă calitate.

De când Bianca Drăguşanu şi-a lansat primele ţinute create de ea însăşi, pe la colţuri s-a tot bârfit că acestea au o calitate îndoielnică şi nici măcar nu sunt originale.

Cea care o arată cu degetul pe Bianca este Sonia Trifan, nimeni alta decât cea de la care, în trecut, Bianca îşi umplea garderoba cu rochiţe. Ani buni, Bianca a fost clientă fidelă a Casei de modă conduse de Sonia Trifan.

Mai mult, cele două au fost bune prietene. Însă lanţul de iubire s-a rupt în urmă cu trei ani, când Bianca şi-a deschis o afacere în domeniul vestimentar, cu rochiţe care, surprinzător, semănau izbitor cu ale Soniei.

«Mai bine s-ar lăsa de modă»
La vremea aceea, blondina şi-a văzut de treabă, nu a zis nici pâs. Asta pentru că nu şi-a dorit să intre în război cu fosta ei clientă, pe care o vede mai tot timpul pe primele pagini ale tabloidelor cu tot soiul de scandaluri. Dar asta nu a împiedicat- o să se plângă pe la colţuri de faptul că Bianca îi copiază stilul.

În timp ce unii îşi exprimă nemulţumirea mocnit, analistul de modă Alin Gălăţescu nu se teme să pună punctul pe i în ceea ce priveşte aşazisele creaţii vestimentare ale celor două doamne. El nu neagă că ţinutele acestora se aseamănă, dar le sugerează că ar fi bine să se lase de modă.

“Legăturile între cele două doamne sunt pe de o parte că rochiile lor sunt toxice şi, pe de alta, că fac din sexualitate şi din operaţiile estetice ale clientelor lor un portdrapel. Tocmai de aceea ele nu ar trebui să se joace de-a moda. Nu am nici un sfat să le dau, eventual să se lase de modă, căci nu ştiu de ce ele două fac asta”, a declarat Alin Gălăţescu în exclusivitate pentru Libertatea.

Însă cireaşa de pe tort abia acum vine: “Sunt colecţii de proastă calitate, de prost gust, fără idei, fără găselniţe, pentru cliente care aruncă cu bani şi care vor să fie sexoase până la dezgust. Roşul este o culoare universală, când nu ştii ce să faci, faci o rochie roşie”.

(sursa: www.libertatea.ro. Citiți mai multe AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *