Răzbunarea lui Simirad

Constantin-Simirad

Constantin Simirad

Aflat la vârsta senectuţii, cu părul alb dar nici un fir de omenie, Constantin Simirad mai are o singură dorinţă. Nu să mai obţină vreun post în administraţie sau diplomaţie, ci să vadă pe cei doi subalterni, Victor Chirilă şi Constantin Adăscăliţei, la puşcărie.

„Mă uit la ei cum se agită ca să rămână în libertate. Vor comisii de anchetă dar nu conştientizează că le sună cătuşele aproape. DNA trebuie să-şi facă treaba şi să-i închidă pe aceşti doi hoţomani, să-i bage la zdup”, a ameninţat Simirad, uitând că Adăscăliţei i-a cununat unul dintre băieţi. Pentru a face o paralelă între situaţia celor doi, aşa cum o vede el, şi un alt personaj din trecutul administraţiei, Simirad a evocat un episod de pe vremea când era primar. „Când l-au băgat la mititica pe Mitică Ungureanu, că l-au prins cu hoţomănii, acesta arunca din puşcărie asupra mea cu tot felul de lături. Încerca să arunce vina sa asupra mea că ar fi fost o comandă politică ca el să fie închis. Când a ieşit din puşcărie l-am întrebat <Da ce ai avut cu mine măi Mitică?>, iar el mi-a spus că, dacă nu se lua de cineva mare, era mâncat în puşcărie. Aşa a obţinut televizor în celulă şi alte alea, şi era respectat. E acelaşi caz şi cu cei doi”, a spus Simirad.

Mitică Ungureanu a fost consilier local în perioada 1992 – 1995 şi lider al Partidului Sportivilor şi Susţinătorilor din România, fiind condamnat la trei ani de închisoare pentru înşelăciune.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *