Reactia emotionanta a fiicei lui Paul Walker dupa ce a vazut Fast & Furious 7!

Al 7-lea film din seria Fast & Furious inregistreaza si cel mai mare succes de pana acum.

People / Meadow Walker, fiica actorului Paul Walker care si-a pierdut viata intr-un accident de masina in noiembrie 2013, a fost vazuta alaturi de cei care i-au fost colegi pe platou tatalui ei. La premiera filmului, Meadow si-a facut poze cu starurile Vin Diesel si Elsa Pataky, cei care i-au fost foarte apropiati lui Paul Walker cand acesta traia.

„Nu a avut de oferit decat dragoste” a declarat Tyrese Gibson la premiera Brotherly Love din Los Angeles de luni seara. „Ne-a spus ca este foarte mandra de modul in care am inchis acest capitol”.

61428668

Fast & Furious 7, film care se incheie cu un tribut emotionant pentru Paul Walker, este in continuare pe primul loc in topul box office, avand incasari de 526.8 milioane de dolari pana acum, conform Hollywood Reporter.

Pentru Gybson, cel care interpreteaza rolul lui Roman in serie, nu a fost vorba despre succesul in materie de incasari: „Simt ca oamenii au o responsabilitate emotionala sa mearga si sa sprijine acest film care ne-a schimbat viata” crede actorul, care se bucura foarte mult ca Meadow a fost multumita de film: „A zambit mereu, nu s-a plans de nimic. Ne-a spus: Ati fost corecti fata de tatal meu”.

 

Sursa: sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *