Reactie fabuloasa a Crudutei cand un “amarat” cu Dacia 1300 i-a cerut pe strada sa-i arate sanii!

Daniela Crudu a fost acostata pe strada de un barbat care, fara jena, a rugat-o sa-i arate sanii. Bruneta nu a stat foarte mult pe ganduri si i-a dat acestuia un raspuns pe care, cu siguranta, nu-l va uita prea curand.

Daniela Crudu a avut, zilele trecute, parte de o intamplare neplacuta. In timp ce se afla in masina si vorbea la telefon, langa autoturismul ei a parcat o Dacie 1310 din care a coborat un barbat.

Acesta a observat-o pe tanara si a trecut la atac. S-a apropiat de masina, a salutat-o pe „Cruduta”, iar apoi a intrebat-o ce face. Asistenta lui Capatos a crezut ca este vorba de un fan care  vrea un autograf, asa ca a zambit protocolar. Potrivit unor persoane care se aflau in zona, soferul Daciei a avut cu totul alte ganduri.

„Nu ai tu bani sa-mi vezi sanii”

Cruduta a fost acostata pe strada

Cruduta a fost acostata pe strada

Fara sa aiba vreo jena, barbatul a rugat-o pe Cruduta sa-i arate sanii! Fosta iubita a lui Mihai Costea a ramas blocata, insa nu si datoare si a reactionat promt. Cu zambetul pe buze, „Pacatoasa” a replicat! “N-ai tu bani sa-i vezi. Hai, pa!”, a spus amuzata, intim ce si-astrans de sani obstentativ.“Pacatoasa” si sexy

Recent, asistenta tv s-a fotografiat intr-o rochie foarte mulata care a lasat sa i se vada sanii siliconati. Prietenii de pe Facebook au putut admira si picioarele fostei iubite a lui Mihai Costea, asta pentru ca obiectul vestimentar era foarte scurt. Inainte de aceasta sedinta foto, Cruduta a mai oferit un moment de goliciune.

Soferul de Dacie a avut posibilitatea sa-i vada sanii Crudutei in mai multe ocazii. La televizor sau in reviste

Soferul de Dacie a avut posibilitatea sa-i vada sanii Crudutei in mai multe ocazii. La televizor sau in reviste

Astfel, in timpul emisiunii la care lucreaza, pe miscari de dans, bruneta a avut o problema (intentionata) cu o rochie alba, vaporoasa, asta dupa ce, spre satisfactia publicului masculin, Daniela a lasat sa se vada aproape tot.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *