Antonia, pusa la zid de fanii sai, dupa ce a pozat in sanii goi alaturi de Velea:”Asa mama esti tu?Asa vrei sa castigi custodia?”

Dupa ce a postat o poza pe facebook in care Alex Velea ii acopera cu mainile sanii goi, Antonia a fost pusa la zid de o parte din fanii sai. Mai mult, pe contul de socializare al cantaretei a pornit un adevarat razboi.

Face ce face si reuseste sa fie in centrul atentiei. Zilele trecute, Antonia a postat pe contul sau de socializare o poza in care apare dezbracata pana la mijloc. Nu i se vede insa nimic, pentru ca Alex Velea este imortalizat si el in imagine, in timp ce ii acopera sanii cu mainile.

Poza a starnit un adevarat razboi pe facebook. In timp ce unii au felicitat-o pentru curaj, altii au pus-o la zid, lasand comentarii jignitoare:„Asa doamna esti tu?Asa vrei tu sa castigi custodia fiicei tale? Asta este educatia pe care ai de gand sa le-o oferi copiilor tai?”, i-a scris un fan, in timp ce un altul i-a luat Antoniei apararea: „Poza este facuta pentru Ziua internationala a Cancerului la San. Nu mai fiti asa incuiati, ati ramas in antichitate. Poza este decenta, nu are nimic porno in ea. Nu mai fiti rautaciosi”. Comentariile rautacioase nu s-au oprit insa aici, iar discutiile in contradictoriu au continuat intre fani:”Acestia sunt mondenii in ziua de astazi, astea sunt modelele pe care copiii nostri si le vor lua in viata. Ingrozitor”

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *