Regele moldovean al blues-ului, Revelion de criză la Neptun TV

Câștigătorul neoficial al Vocii României, ieşeanul Iulian Canaf are șanse crescute să redevină un ilustru anonim, adică să cadă într-o tristă şi pe veci uitare. După ce a avut neșansa de a se clasa pe treapta greșită a podiumului în cadrul concursului, Canaf a făcut o serie de alegeri de carieră eronate. Aparițiile la balurile bobocilor și în cluburile din țară nu au fost de bun augur pentru ieșeanul pe care celebritatea l-a depășit în viteză.

Aşteptat în Podu Iloaiei
Acum Canaf este în continuare implicat în diverse proiecte muzicale. Cântă sub duș, la rare petreceri private sau, mai nou, înregistrează pentru show-ul de Revelion ce urmează să fie difuzat la trecerea dintre ani pe mult-urmăritul post de televiziune Neptun TV. “În weekendul trecut am filmat pentru revelion la TV Neptun. La mulți ani, dragilor! Ne vedem (și) laTV Neptun”, a postat artistul pe Facebook, semn că aceasta nu este singura sa colaborare pentru petrecerea de pe 31 decembrie. Așteptăm cu nerăbdare un show pe DDTV sau un concert live la ABC Mixt, bodega din Podu Iloaiei.

Lăsând la o parte răutățile, ultimele luni i-au adus și bucurii artistului ieșean. Acesta a fost invitat la Sibiu, la Bicicleta French Pub, dar este deschis oricăror alte chemări. De altfel, întrebat de un fan când vine la Constanța, răspunsul lui Canaf a fost: “Când ne cheamă cineva!”.

 

Canarul obosit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *