Regrete eterne!!!

Ziarul “Bârfa de Iaşi” transmite sincere condoleanţe şi împărtăşeşte marea durere a tuturor ieşenilor care sperau să aibă un aeroport şi un CET modernizate, o autostrăduţă Iaşi-Târgu Mureş sau măcar un asfalt mai acătării în Tătăraşi.
Petarde mediatice sau proiecte începute şi sugrumate la jumătate de drum –  sau înecate la mal – toate s-au stins, unul câte unul, după o lungă şi chinuitoare suferinţă.

Sincere condoleanţe şi zecilor de politicieni sau trepăduşi care, ani şi ani de zile, şi-au plimbat mecla prin ziare sau pe la televizor, mâncând o pâine bună sau certându-se la Tele M sau Antena 3 pe spatele acestor minunate idei.

Înmormântarea, fără surle şi trâmbiţe, va avea loc duminică, în Cimitirul “Scurta memorie colectivă a lui Ion şi Maria” – de pe şesul Bahluiului -, şi va fi oficiată de trei soboare de preoţi, în frunte cu un treierarh călare pe o treierătoare.

După slujba de înmormântare, toţi cei care au cunoscut şi au iubit aceste proiecte sunt aşteptaţi la o agapă frăţească, unde vor primi câte un colăcel, o lumânare şi un pliant cu titlul “Palas – mii de locuri de muncă pentru ieşeni!”, dar şi lighene, geci, brichete cu sigla partidelor şi o listă cu noi promisiuni, mai frumoase decât cele care tocmai au plecat spre alte tărâmuri, de unde au dispărut toată durerea, întristarea şi ipocrizia.
Domnul să le odihnească în pace, că tare au fost bune!

Regrete eterne, la naiba!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *