REVENIRE-BOMBĂ! Bianca Drăguşanu se ÎNTOARCE la un show cu AUDIENŢE AMEŢITOARE?!

Antena 1 a dat primele lovituri pe piaţa media la începutul acestui an. Daniela Crudu s-a întors la emisiunea care a făcut-o celebră. Se pare că „repatrierile” nu se vor opri aici.

Pe holurile trustului din Băneasa se vorbeşte şi despre revenirea Biancăi Drăguşanu în show-ul tabloid de noapte. Dacă mutarea se va produce, se va reface echipa de asistente din perioada de mare succes a emisiunii „Un show Păcătos”. Mai mult, s-a speculat că şi Mircea N. Stoian s-ar putea înapoia, dar din postura de invitat.

Prietenul la CATERINCĂ se cunoaşte! Vezi ce-a spus Capatos când l-a văzut pe Mircea N. Stoian la The Money Channel

„Consider că în formula actuală, cu Bordea, Silviu şi Capatos, show-ul are performanţe foarte bune. Cât priveşte revenirea mea, aceasta este exclusă. A fost o perioadă foarte bună cea în care am fost coprezentator la << Un show păcătos >> şi m-am simţit bine în familia numită Antena 1. Acest capitol este însă încheiat. Mi-ar plăcea să mai colaborez cu Antenele, dar pe alte proiecte. Repet, este exclusă varianta de a mă întoarce la << Un Show Păcătos! >>”, a declarat Mircea N. Stoian.

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăguşanu a lăsat să se înţeleagă că această revenire se va produce foarte curând. „Acum sunt concentrată pe ceea ce fac, am atelierul meu. Vreau să îmi fac un viitor din asta, pentru că îmi merge foarte bine. Viitorul meu nu este să trăiesc din scandaluri. Nu renunţ la TV. Sunt propusă în proiecte foarte mişto. Cred că voi reveni din primăvară, cu surprize frumoase, poate chiar aici, la voi (n.r. – Antena 1)”, a mărturisit Bianca Drăguşanu, la Antena 1.

În ceea ce o priveşte pe Bianca Drăguşanu, ea nu a putut fi contactată pentru a-şi exprima un punct de vedere cu privire la acest subiect.

 

Sursa: ziarulring.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *