Roxana Ionescu vrea copil, dar nu şi măritiş

Aproape doi ani s-au scurs de când Roxana Ionescu (28 de ani) nu mai e femeie măritată. De tot atâta timp, blondina nu a apărut la braţul unui bărbat lângă care să se topească. Acum, că dragostea pluteşte din nou în aer, “Mama Natură” are planuri mari. Nu de măritiş, ci de… maternitate, căci ea vrea cu orice preţ să facă un copil.

Roxana Ionescu părea că nu are noroc în dragoste după ce a divorţat de soţul infidel, care, culmea, a înşelat-o chiar cu naşa lor de cununie. După şase ani de mariaj, voluptuoasa vedetă a rămas cu un gust amar după ce a aflat dintr-o revistă că al ei soţ, Laurenţiu, nu şi-a respectat de la bun început jurământul de fidelitate făcut în faţa Domnului. A divorţat rapid şi părea că nu-i mai arde de bărbaţi. Însă, inevitabil, Roxana Ionescu a devenit din nou victima lui Cupidon, căci recent ea a fost surprinsă în compania unui bărbat care o copleşea cu gesturi tandre. Dar nici ea nu se lăsa mai prejos şi îi răspundea pe măsură amorezului. Cel care a făcut-o pe Roxana să-şi schimbe părerea despre bărbaţi este Tinu, un om de afaceri, de 32 de ani.

E răsfăţată cu flori şi cadouri
De când e amorezată, Roxănica şi-a schimbat comportamentul şi la locul de muncă. “Râde tot timpul de când are iubit, e veselă şi povesteşte că, în sfârşit, a răsărit soarele şi pe strada ei. Prietenul ei o răsfaţă cu flori şi cadouri. Însă nu îi surâde ideea măritişului”, a declarat, pentru Libertatea, un apropiat de-al vedetei. Până la altar, Roxana şi Tinu mai au ceva etape de trecut. Una deja au bifat-o: s-au mutat împreună. Chiar dacă nu îşi doreşte să îşi pună prea curând verigheta pe deget, Roxana şi-a făcut un plan măreţ: anul acesta vrea să devină mamă. Superstiţioasă din fire, blondina are un adevărat ritual care, speră ea, o va ajuta să-şi împlinească visul. Colegii ei de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” şi-au botezat canapeaua pe care se aşază invitaţii în emisiune “Fertilica”. Asta pentru că multe dintre vedetele care au devenit părinţi au stat de cel puţin două, trei ori pe ea. Aşa că, în speranţa că “se va lipi ceva”, Roxana se tot tăvăleşte pe canapeaua norocoasă.

(sursa: www.libertatea.ro. Detalii, AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *